De laatste regel van het sprookje-   eReader eBook

Massimo Gramellini • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Tomàs is een mens als ieder ander. Hij is onzeker en hoewel hij dat graag wil veranderen, weet hij niet hoe. Zijn leven is dan ook een continue vlucht. Maar op een avond bevindt hij zich opeens in de mysterieuze Thermen van de Ziel, waar de vonk van nieuwsgierigheid, die in ieder kind sluimert, weer in hem wordt ontstoken. Is hij dood, droomt hij, of is hij terechtgekomen in een magisch parallel universum?

Zo begint een symbolische reis waarbij Tomàs door bijzondere ontmoetingen geconfronteerd wordt met zijn denkwijze, zijn verleden en toekomst, en met zijn ultieme verlangen: het vinden van een zielsverwant. Na een reeks avontuurlijke beproevingen komt hij uiteindelijk tot de laatste regel van het sprookje, het ogenschijnlijk simpele 'ze leefden nog lang en gelukkig'.

Details:

Auteur(s)Massimo Gramellini
UitgeverijBezige Bij, De
ISBN9789023456186
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's272
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte777 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten