De lachende eland-   eReader eBook

Sten Treland • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een shuttlebus op weg naar de luchthaven van Oslo. Een ontploffing. Dood. Overal dood. Noren Fransen. Amerikanen, Vlamingen. opvallend veel Vlamingen. Een ongeluk? Een Vlaamse journalist trekt naar Noorwegen op onderzoek. Hij maakt er kennis met Kjersten Andersen, die het onderzoek leidt. Moord, doodslag, bloed, seks, drugs, een stevige portie Noorse koelbloedigheid en een vleugje Belgisch absudrisme zijn de ingrediënten van deze intrigerende thriller.

De Scandinavische golf levert met de regelmaat van een Zwitsers zakhorloge topthrillers af. Het debuut van Sten Treland (Oslo, 1973) De lachende eland is er zo een. Treland groeide op in Oslo, woonde een tijd in Amsterdam en Antwerpen. De voormalige kok verhuisde daarna naar Italië, waar hij in 2005 veroordeeld werd tot drie maanden cel. De lachende eland is al in het Nederlands vertaald nog voor het boek in Noorwegen in de rekken ligt...ongezien.

Dit boek in de pers

Vlot geschreven verhaal in staccato zinnen en opgedeeld in korte hoofdstukken.  
VN'S DETECTIVE & THRILLERGIDS  

De wisselwerking tussen journalist en politieagente en de uitwerking van hun personages zitten goed in elkaar. Beiden hebben hun problemen en eigenaardigheden en dit verrijkt het verhaal. Sommige lezers zullen de man op de achtergrond al vrij snel identificeren, maar dat doet geen afbreuk aan het boek, omdat zoveel scènes zo goed geschreven en grappig zijn.  
HEBBAN.NL  

Details:

Auteur(s)Sten Treland
UitgeverijWPG Uitgevers Be - Algemeen
Vertaler(s)Kate Feidisen
ISBN9789460413841
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's274
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte484 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten