De Lincoln mythe-   eReader eBook

Steve Berry • eBook

€ 4,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 1 uur geleden.

De Lincoln mythe is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In ‘De Lincoln Mythe’ van Steve Berry beleeft Cotton Malone een nieuw avontuur. De ontdekking van de botten van een in de 19e eeuw vermoorde groep mormonen in Utah, ontketent een politieke strijd tussen het Witte Huis en de invloedrijke kerk van de mormonen. De kiem van het conflict ligt in de Amerikaanse Burgeroorlog. Abraham Lincoln stuurde zijn troepen naar Utah om te voorkomen dat de sekte zich bij de zuidelijke staten zou aansluiten en het transport van goud uit Californië in gevaar zou komen. Cotton Malone raakt bij de zaak betrokken wanneer de vermissing van een geheim agent verband lijkt te houden met het eeuwenoude conflict. Amerikaanse Burgeroorlog. Utah. Mormonen. President van de Verenigde Staten. Abraham Lincoln. Witte Huis. Joseph Smith. Voor de fans van Dan Brown en A.M. Dean.
Bestsellers nu vanaf € 4,99

Reviews & recensies

Geschiedenisliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens het lezen van deze unieke thriller!

Een bijzonder en spannend boek dat historische feiten en fictie combineert. Steve Berry licht in het nawoord toe welke delen fictie en welke delen non-fictie zijn. De geschiedenisliefhebber kan zijn of haar hart ophalen tijdens het lezen van dit boek! Dit negende boek uit de Cotton Malone-serie is niet alleen spannend, maar ook erg leerzaam. Het biedt achtergronden over zowel de Amerikaanse geschiedenis – zoals de Amerikaanse burgeroorlog – als het bijzondere mormoonse geloof. De reis door dit boek is van begin tot einde bijzonder, een unieke thriller!

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over geschiedenis
  • politiek gekonkel en complotten

Details:

Auteur(s)Steve Berry
UitgeverijDe Fontein Romans & Spanning
Vertaler(s)Gert-Jan Kramer
ISBN9789026138881
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's312
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1380 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieCotton Malone
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten