De man in het hoge kasteel-   eReader eBook

Philip Kindred Dick • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

De man in het hoge kasteel is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Wat als de geschiedenis zoals wij die kennen nooit heeft plaatsgevonden?

In deze nachtmerrieachtige dystopie hebben Duitsland en Japan de Tweede Wereldoorlog gewonnen. Noord-Amerika is opgedeeld in verschillende territoria: de westkust is Japans grondgebied, de oostkust maakt deel uit van het enorme nazirijk. In een neutrale bufferzone tussen beide wereldmachten woont de mysterieuze schrijver van een underground bestseller op een bewaakt landgoed, Het Hoge Kasteel. Zijn immens populaire boek, dat verboden is door de Duitsers, is een herschrijving van de geschiedenis, waarin de asmogendheden wél verslagen zijn.

Maar bestaat hij wel echt? En is hij wel wie hij zegt dat hij is? De man in het hoge kasteel biedt een verontrustende inkijk in een alternatieve wereld. Onze 'echte' geschiedenis is in een duister verleden veranderd en de vraag rijst of de werkelijkheid er eigenlijk wel toe doet.

Dit boek in de pers

Duizelingwekkende roman, waarin de Tweede Wereldoorlog een andere uitkomst heeft, is opnieuw en veel beter vertaald. De dubbele omkering geeft het intrigerende verhaal een verbluffende extra twist.  
De Volkskrant  

Een werk van kosmische proporties waarin bliksemschichten van genialiteit flitsen boven zoute oceanen en krankzinnigheid.  
THE NEW YORKER  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • onconventioneel werk
  • verhalen over de toekomst

Details:

Auteur(s)Philip Kindred Dick
UitgeverijLebowski
Vertaler(s)Irving Pardoen
ISBN9789048831531
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's251
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte2624 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten