De monarch-   eReader eBook

Jack Soren • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

De monarch is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

4**** Vrij Nederland Jonathan Hall gaf zijn carrière als internationale kunstrover op om zich te wijden aan het vaderschap. Zijn leven als de Monarch was voorbij. Dan duikt zijn handelmerk ineens op in New York. Op het vermoorde lichaam van een bekende tv-presentator is een monarchvlinder gekerfd - en hij blijkt niet het eerste slachtoffer te zijn. Er zijn meer lijken, alle met dezelfde afbeelding op het lichaam gekerfd. Jonathan vermoedt dat iemand hem wil laten opdraaien voor deze moorden. Hij zoekt contact met zijn vroegere partner, Lew, en deze bevestigt wat Jonathan al dacht: dit is niet zomaar moord, dit is een boodschap. Jonathan en Lew raken verwikkeld in een dodelijk spel met een machtige, maar meedogenloze maniak. Een spel dat een dramatische wending krijgt wanneer Jonathans dochtertje wordt ontvoerd. Om haar te redden moeten Jonathan en Lew een laatste opdracht doen als de Monarch - een opdracht die wel eens heel grote gevolgen kan hebben...

Dit boek in de pers

De schrijfstijl van Jack Soren is vloeiend, toegankelijk en aangenaam om te lezen.  
Hebban.nl  

[…] Soren's eersteling heeft het allemaal: bloedspannend, technisch sterk, geestig en bij vlagen zeer origineel.  
VN THRILLER & DETECTIVE GIDS  


Reviews & recensies

Kunstroof, vriendschap, ontvoering. Én een seriemoordenaar.

Deze thriller heeft me op het puntje van mijn stoel gehouden. Wat een achtbaan van actie en spanning. Kunstroof, vriendschap, ontvoering, een seriemoordenaar en dat in settings over heel de wereld: dit boek heeft het allemaal! Jonathan en Lew zijn al jaren gestopt met hun carrière als internationale kunstrovers en leiden inmiddels een normaal leven. Dit wordt totaal overhoop gegooid wanneer een seriemoordenaar hun kenmerk, een monarchvlinder, achterlaat op zijn slachtoffers. Als de seriemoordenaar de dochter van Jonathan ontvoert en eist dat ze nog één grote kunstroof doen, komen Jonathan en Lew in een ongelofelijk spannend avontuur terecht. Ook met de uitsmijter zit schrijver Jack Soren helemaal goed. Het spectaculaire einde doet mij alleen maar meer verlangen naar zijn volgende boek.

Bekijk alle reviews van Marike 


Details:

Auteur(s)Jack Soren
UitgeverijHarpercollins
Vertaler(s)Karin Haas
ISBN9789402750829
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's348
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1834 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten