De mooie voedselmachine-   eReader eBook

Giulia Enders • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

De mooie voedselmachine is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De mooie voedselmachine - De charme van je darmen

Als je lekker in je vel wilt zitten, gezond oud wilt worden en gelukkiger wilt leven, moet je goed voor je darmen zorgen. Die zijn de belangrijkste adviseur van ons brein. Een verkeerde balans in je darmflora kan zelfs samenhangen met overgewicht, depressie, alzheimer en allergieën.

Giulia Enders heeft een vrolijk, open en informatief boek geschreven over de spijsvertering. Makkelijk te lezen, vol feiten, fabels, grapjes en de recentste wetenschappelijke inzichten. Haar doel is: iedereen meer kans geven op gezondheid.

'Giulia Enders geeft een fenomenale masterclass "darmen". Boeiend vanaf de eerste zin! Intelligent, aantrekkelijk geschreven.' Humberto Tan, RTL Late Night

'Wie echt wil weten hoe de spijsvertering in elkaar steek, van hap tot plons, lees De mooie voedselmachine.' NRC Handelsblad****

'Enders wijst in haar boek op de belangrijke rol van de darmen voor het brein. En ook voor andere organen; eigenlijk voor het hele welbevinden van de mens.' de Volkskrant Giulia Enders (1990) heeft haar studie geneeskunde bijna afgerond.
De mooie voedselmachine is geïllustreerd door haar zus Jill.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

De charme van je darmen

‘Darm mit Charme’ luidt de Duitse titel en dat is wat ons betreft een geweldige omschrijving van dit inhoudelijke boek met uitstekende vertelklasse. De vertaling werd uiteindelijk niet de charme van je darmen, maar De mooie voedselmachine. Wat vooral mooi is: de gedrevenheid van de schrijfster, op elke bladzijde enthousiast aanwezig. Schrijfster Giulia Enders (1990) heeft haar studie geneeskunde bijna afgerond. In Duitsland is haar boek een hit: er zijn in een halfjaar meer dan 700.000 exemplaren van verkocht. Leuk detail: het boek is geïllustreerd door haar zus Jill. In oktober 2014 was Giulia te bewonderen bij Humberto Tan in zijn talkshow RTL Late Night. Zijn samenvatting is helemaal waar: 'Giulia Enders geeft een fenomenale masterclass "darmen". Boeiend vanaf de eerste zin! Intelligent, aantrekkelijk geschreven.' Enders is een auteurs met de gunfactor: de inhoud is niet alleen steengoed, de performance ook. En laat Giulia nu net die wetenschappelijk onderbouwde inhoud in begrijpelijke, mooie zinnen tot ons brengen. Gaaf boek, leuk om cadeau te geven ook.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over de spijsvertering
  • vrolijke boeken waar je iets van opsteekt

Details:

Auteur(s)Giulia Enders
IllustratorJill Enders
UitgeverijLuitingh Sijthoff
Vertaler(s)Jolanda Lindert Te
ISBN9789024565870
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's314
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte3721 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten