De nacht is jong-   eReader eBook

Joseph O'Connor • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

De nacht is jong is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Op een middelbare school in Zuid-Engeland in de jaren tachtig ontmoet Robbie Goulding de ongrijpbare Fran Mulvey. Verbonden door hun liefde voor muziek vormen ze een schoolbandje. Wanneer schoolgenote en celliste Sarah-Thérèse en haar getalenteerde broer, drummer Seán, zich bij hen voegen, is The Ships in the Night klaar om hun droom een wereldberoemde rockband worden na te jagen. Maar is hun vriendschap daartegen bestand? Met De nacht is jong heeft O Connor een onweerstaanbare roman geschreven over een alles overstijgende jongensdroom, vriendschap en de kracht van muziek. `Je hebt van die zinnen die precies goed zijn; beter hadden ze niet geschreven kunnen worden. De nacht is jong barst ervan. Briljant. The Guardian `Kopen dit boek. En smeek de uitgever om de soundtrack. Mail on Sunday Joseph O Connor geldt als een van de grootste auteurs van dit moment. Eerder verschenen van hem onder andere de spannende roman De verkoper en de veelgeprezen roman Stella Maris.

Dit boek in de pers

Deed ons vrolijk met de vingers knippen en een Beatles-wijsje fluiten: de nieuwste van Joseph O’Connor, toevallig ook de broer van Sinéad. De nacht is jong is één lange ode aan de swingendste aller muzes, verpakt in een hilarische pseudoautobiografie.  
Humo  

Een boek voor lezers die de jaren tachtig meemaakten, en houden van popmuziek en de romantiek die daarbij horen.  
NRC  

Een onweerstaanbaar swingend geheel. Dankzij de vele verwijzingen naar muziek die je wel kent. Maar vooral ook dankzij de briljante stem van de verteller.  
Dagblad Van Het Noorden  

De intimiteit, het geloof dat je terug vindt, het vertrouwen dat je hervindt, dat alles wekt O’Connor tot leven in een, ook buiten de muziek om, prachtig en goed vertaald boek met passages die je driftig met potlood aanstreept, zoals: ‘Alleen in de kunst zien we onwetendheid aan voor een aanbeveling. Het is de ergste vorm van snobisme.’ Raak!  
Dagblad De Limburger  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over muziek
  • romans over vriendschap

Details:

Auteur(s)Joseph O'Connor
UitgeverijAmbo|Anthos
ISBN9789026328947
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte817 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten