De nacht van de vogels-   eReader eBook

Kate Mosse • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Sussex, 1912. Een kustgebied in de ban van storm en springtij, waar bijgeloof nog een grote rol speelt. Constantia ­Gifford is zeventien en woont met haar vader in hun ­vervallen landhuis, tussen de schamele resten van zijn voormalige museum vol opgezette dieren. Zijn ambacht is uit de tijd geraakt en Gifford is een onsympathieke, verbitterde man geworden.

Volgens lokale folklore is één nacht per jaar op het kerkhof te zien wie er zal sterven. Bij de eerste slag van de kerkklok richten alle blikken zich op de kerk. Niemand ziet dat er een stuk steen opgeraapt wordt. Als de laatste slag wegsterft, ligt er een vrouw dood op de grond.

Als Constantia probeert uit te vinden wie de moordenaar is, wordt ze zelf als verdachte aangemerkt. Is ze een slachtoffer van de omstandigheden of zijn er duistere krachten aan het werk? En welk geheim ligt er in het huis verborgen, tussen de stolpen van Giffords werkplaats?

Dit boek in de pers

Wat mij betreft is het een van de betere boeken van Kate Mosse. Ze is een meester in het opbouwen van het verhaal naar het plot. Dat zag ik niet aankomen.  
Hebban.nl  

De nacht van de vogels is een bijzonder verhaal dat zich in een donkere tijd afspeelt. Alles klopt gewoon, de sfeer en de spanning zijn goed gedoseerd en garanderen de liefhebber van de historische thriller veel leesplezier!  
VROUWENTHRILLERS  


Reviews & recensies

Macaber verhaal met een intense beleving: alsof je er zelf midden in zit. Heel knap opgebouwd!

Jaren geleden heb ik de Languedoc-trilogie (Het verloren labyrinth, De vergeten tombe en Citadel) van Kate Mosse verslonden. Historische thrillers met een prachtige sfeer, makkelijk leesbaar en lekker spannend. Ik was dus erg nieuwsgierig naar het nieuwe boek van haar.

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over het begin van de 20e eeuw
  • mysterieuze zaken

Details:

Auteur(s)Kate Mosse
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Merel Leene
ISBN9789402303223
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's334
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1489 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten