Ijskoud (De Noordzeemoorden, deel 2)-   eReader eBook

Isa Maron • eBook

€ 6,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Op een koude novemberdag worden de doorgewinterde rechercheur Maud Mertens en de jonge Kyra Slagter weer samengebracht door een mysterieuze zaak. Twee jonge kinderen verdwijnen op bijna hetzelfde moment. Hoewel de politie met man en macht onderzoek doet, kan dat niet voorkomen dat er de volgende dagen meer kinderen ontvoerd worden. Er is geen enkele connectie tussen de verdwijningen: ze vinden overal in West-Nederland plaats, de kinderen zijn tussen de acht en twaalf jaar oud en er wordt geen losgeld geëist. Diverse Amber Alerts leveren niets op. Hoe meer kinderen verdwijnen, hoe groter de onrust in het land wordt.

Voor Mertens vormen de verdwijningen een onwelkome herinnering aan een oude zaak waarin een jong meisje slachtoffer werd. Toch maakt dit juist dat ze verbeten achter de ontvoerders aan gaat. Kyra weet wat het is als een familielid wordt weggerukt en je vol vragen achterblijft: ontvoerd, vermist, vermoord? De zaak spoort haar nog meer aan haar eigen vermiste zus te vinden: vier jaar geleden verdween Sarina, zonder spoor of bericht. Tot Kyra ineens een briefkaart van Sarina ontvangt.

IJskoud is het tweede deel in de spannende serie De Noordzeemoorden!

Dit boek in de pers

IJskoud is opnieuw een goed geschreven spannend boek.  
Algemeen Dagblad  

Een groot, gruwelijk mysterie, dat op ingenieuze wijze wordt opgelost.  
VN DETECTIVE & THRILLERGIDS  


Reviews & recensies

Huiveringwekkend en heel geloofwaardig!

Isa Maron heeft een heel prettige en gemakkelijk leesbare schrijfstijl. Eén bladzijde lezen en je bent verslaafd! In het tweede deel van de ‘Noordzeemoorden’ spelen Kyra en Maud weer de hoofdrol. De mooie mix tussen de persoonlijke levens van de hoofdpersonen en een superspannende zaak waarin door heel Nederland elke dag kinderen worden ontvoerd, zorgen voor zeer geloofwaardig, maar huiveringwekkend verhaal.  Het leuke is dat Isa actuele zaken en thema’s zoals in haar  boek weet te verwerken, zoals de vliegtuigramp, de verdwenen meisjes in Panama en de broertjes Ruben en Julian. Zeer herkenbaar dus. Isa is het volgende deel alweer aan het schrijven, dus hopelijk hoeven we niet te lang te wachten op deel 3!

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • detectives over ontvoeringszaken
  • speurwerk voor haar

Details:

Auteur(s)Isa Maron
UitgeverijThe House Of Books
ISBN9789048822713
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's320
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte874 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieDe Noordzeemoorden
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten