De olifant verdwijnt-   eReader eBook

Haruki Murakami • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

De olifant verdwijnt is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In 'De olifant verdwijnt' zijn de verhalen uit de gelijknamige bundel uit 2005 eindelijk herenigd met die uit Kangoeroecorrespondentie (2012). De selectie, door Murakami zelf geautoriseerd, omvat een scala aan klassiek geworden verhalen, van ‘A Slow Boat to China’, het eerste verhaal dat Murakami ooit publiceerde, tot ‘Hoe ik op een zonnige ochtend in april mijn 100 procent perfecte meisje tegenkwam’, het verhaal dat als basis diende voor zijn meesterwerk 1q84. Verhalen waarin de meester zoals altijd telkens weer de grens tussen droom en realiteit overschrijdt, en de alledaagse werkelijkheid licht kantelt, waardoor een surreële, magische sfeer ontstaat.

Dit boek in de pers

De olifant verdwijnt is een keuze uit zijn verhalen, waaruit blijkt dat hij op de korte baan net zo goed is als op de lange. Het resultaat is een bundel die je aangenaam onthutst achterlaat.  
De Morgen  

Murakami heeft de Japanse roman een moderne stem gegeven.  
NRC  

Mooi, grappig en vaak raadselachtig. De olifant verdwijnt is een plezier om te lezen.  
The New York Times  

Uit het lezen van deze bundel en uit het meeleven met de belevenissen van de personages ontwaak je, hoewel je je in zekere zin in een nachtmerrie hebt ondergedompeld, toch met een goed humeur. Murakami op een mild-ironische manier grappig.  
Het Parool  

Typisch Japans en universeel, hypermodern en geheimzinnig, hilarisch en melancholiek. Wie niet al lang gevallen was voor Murakami's romans, kan beginnen met deze verhalen, gesitueerd in voorsteden van Tokio.  
Trouw  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • absurdistische boeken
  • humorvolle boeken

Details:

Auteur(s)Haruki Murakami
UitgeverijAtlas-Contact
Vertaler(s)Jacques N. Westerhoven
ISBN9789045020976
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's290
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1826 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten