De ondergang-   eReader eBook

Corine Hartman • eBook

€ 5,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Eigenlijk hadden alle verhalen in deze bundel de titel De ondergang kunnen dragen. Ze gaan stuk voor stuk over kwetsbare mensen voor wie op een of andere manier een ondergang dreigt. Ze bevinden zich in situaties waar ze niet mee om kunnen gaan, al hebben ze die in sommige gevallen zelf gecreëerd. En wat dan? De een vlucht, de ander komt in actie...

In het titelverhaal De ondergang heeft een succesvolle architect zich perfect voorbereid op het einde der tijden. In een luxe villa op een berg in het Zuid Franse Les Horts is hij in afwachting van de ondergang van de mensheid. Iedereen zal het leven laten, daarvan is hij overtuigd, behalve hij zelf en enkele gasten. En die heeft hij niet voor niets uitgenodigd.

Dit boek in de pers

Na elk verhaal is er alleen tijd voor een zucht van bewondering en een kreet van waardering, want het volgende verhaal wacht en sleurt je direct weer mee. Voor iedereen die zich afvraagt hoe korte spannende verhalen je kunnen doen huiveren: zo dus! Hulde voor Corine Hartman.  
Hebban.nl  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over psychische problemen
  • korte verhalen

Details:

Auteur(s)Corine Hartman
UitgeverijKarakter Uitgevers F-NL
ISBN9789045202792
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's240
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met Adobe DRM
ePub met Adobe DRM is een formaat voorzien van DRM beveiliging van Adobe. DRM staat voor Digital Rights Management en dit is een techniek om het illegaal kopi�ren van digitale bestanden tegen te gaan.
Bestandsgrootte863 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieUitgeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten