De onderkant van sneeuw-   eReader eBook

Ilse Ruijters • eBook eci.be lezers

€ 9,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 4 dagen geleden.
Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Hoe ga je verder met je leven nadat je per ongeluk een meisje van drie hebt doodgereden?

Ik trapte op de rem, die ik allang niet meer onder controle had, mijn vingers klauwden in het stuur. Ik spinde in een zee van sneeuw, rond en rond en rond en rond, terwijl mijn adem stokte. Die hobbel waar ik net overheen gereden was, dat was toch niet... Dat kon toch niet... Ik durfde niet te denken wat mijn lijf al had begrepen.

Irene probeert met veel pijn en moeite de draad weer op te pakken nadat ze per ongeluk een peuter heeft doodgereden, maar het verleden achtervolgt haar: ze ontvangt een anonieme bedreiging, waarin staat dat ze nog voor het eind van het jaar zal leren hoe het voelt om je dochter te verliezen. Wie in haar omgeving probeert haar gek te maken, of is ze zélf niet meer te vertrouwen na 'de moord' die ze heeft gepleegd? Waar ligt de grens tussen goed en kwaad, en hoe ver ga je om je eigen dochter te redden? Irenes beklemmende strijd leidt haar tot in de diepste krochten van haar psyche, steeds verder weg van haar familie, vrienden en haar 'oude ik'.

Ilse Ruijters (1979) studeerde Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Ze schrijft artikelen en columns voor verschillende bladen, zoals Cosmopolitan, en won columnwedstrijden van NRC Next en de ANWB.

Dit boek in de pers

Ruijters heeft een geweldige thriller afgeleverd die bol staat van de psychologische spanning.  
LEEUWARDER COURANT  

Een absolute must-read die je bij de keel grijpt en nog lang door je hoofd blijft spoken.  
HEBBAN.NL  


Reviews & recensies

Een veelbelovend debuut! Wie kan je nog vertrouwen?

Een geweldig debuut van Ilse Ruijters. Ik hoop dat er nog vele boeken zullen volgen. Het boek vertelt het verhaal van Irene die, nadat ze een driejarig meisje heeft doodgereden, wordt verteerd door schuldgevoelens. Ze verhuist met haar man Marco en kinderen Hugo en Sanne naar een klein dorpje in de hoop dat ze hier een nieuw leven kan opbouwen. Net als Irene denkt de draad van een normaal leven weer te kunnen oppakken, ontvangt ze een anonieme bedreiging: nog voor het eind van het jaar zal ze weten hoe het is om een dochter te verliezen. De politie neemt de dreiging niet serieus, maar het blijft niet bij één bedreiging. De gebeurtenissen vinden echter plaats als Irene alleen thuis is. Haar omgeving heeft moeite haar te geloven en ziet het als een roep om aandacht. Ze bezoekt een psychiater in de hoop dat hij haar kan helpen, maar ondertussen komt haar huwelijk steeds meer onder druk te staan en wordt de relatie tussen haar vriendin Freya en haar man ook iets te goed. Wie kan ze nog vertrouwen? In sneltreinvaart volgen de gebeurtenissen elkaar op en daardoor is het moeilijk om met lezen te stoppen. Je wilt weten hoe het afloopt en wie er achter de bedreigingen zit. En dat zal als een verrassing komen… Aanrader voor de liefhebbers van de boeken van Simone van der Vlugt en Esther Verhoef.

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over schuldgevoelens
  • angst en bedreiging

Details:

Auteur(s)Ilse Ruijters
UitgeverijThe House Of Books
ISBN9789048822089
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's412
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte976 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten