De oogst is voorbij-   eReader eBook

Geert van der Kolk • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

De oogst is voorbij is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Hoop, liefde en tegenslag in een meeslepende, kleurrijke roman Vanaf het moment dat ingenieur Andries Jordaan in Afrika aankomt, gaat alles anders dan hij had gehoopt. Het ontwikkelingsproject waar hij komt te werken blijkt een puinhoop, de lokale stammen zijn onverschillig of achterdochtig, en de autoriteiten dwarsbomen hem zoveel ze kunnen. Jordaan krijgt onverwacht hulp van Pippa Roberts, een Engelse dokter die een regionale kliniek wil openen. Ze geloven dat ze samen iets goeds tot stand kunnen brengen, maar onderschatten hoe eindeloos gecompliceerd, weerbarstig en gewelddadig de Afrikaanse werkelijkheid is. Hun eigen drijfveren blijken minstens even gecompliceerd te zijn. De oogst is voorbij is een meeslepende, kleurrijke én ontluisterende roman, met als rode draad een liefdesaffaire die te mooi lijkt om waar te kunnen zijn.

Dit boek in de pers

Met het idee dat literatuur de werkelijkheid spiegelt, moet Van der Kolks roman een vuistslag zijn in het gezicht van ontwikkelingshulpverleners. Of koren op de molen van de cynicus. Veel keus laat de schrijver ons niet. De oogst is voorbij stelt iets ter discussie, maar de uitkomst ligt al vast. Dat maakt deze geschiedenis, hoe onderhoudend en goed geschreven ook, minder meerduidig dan je zou wensen.  
De Volkskrant  

Geert van der Kolk behoort tot het reislustige type. [...]. Voor zijn nieuwe roman, De oogst is voorbij, deed hij inspiratie op in Oost-Afrika, waar hij, aldus de flaptekst, ruim een half jaar ‘rondzwierf.’ Het resultaat van die omzwervingen mag er zijn: een boek dat leest als een thriller, en waarin menig lijk te betreuren valt.  
NRC  

Details:

Auteur(s)Geert van der Kolk
UitgeverijUitgeverij De Kring
ISBN9789462970069
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's336
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1321 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten