De overgang-   eReader eBook

Jos Teunis, José Rozenbroek • eBook

€ 14,99

Direct downloaden

De overgang is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In dit handboek over de overgang vind je de antwoorden op alle vragen die een vrouw zichzelf stelt – of zou moeten stellen – wanneer zij rond haar 45ste (en soms ook eerder) deze onvermijdelijke fase in haar leven bereikt. Wat doen die veranderende hormonen met je lichaam en geest, je relatie en seksleven, je hart en vaten, je huid en haar? Word je er echt dikker, dommer, labieler en lelijker van? Zweverige teksten als ‘omarm je opvliegers’ zul je in dit boek niet vinden. Wel de nieuwste wetenschappelijke inzichten, persoonlijke verhalen en concrete handvatten. Nee, van hormoontherapie krijg je géén kanker. En ja, een beetje buik is gezond. José Rozenbroek en Jos Teunis raadpleegden talloze artsen, specialisten en ervaringsdeskundigen en schreven het ultieme, no-nonsense handboek waar je als 40-plusvrouw mee uit de voeten kunt.

Dit boek in de pers

De meeste boeken over de periode rond en na de laatste menstruatie zijn gortdroog of juist irritant zweverig. Rozenbroek en Teunis zetten daar een concreet en leerzaam naslagwerk tegenover (...) Onomwonden beschrijven Rozenbroek en Teunis alles van cosmetische ingrepen om de ouder wordende huid te stutten tot het postmenopauzale seksleven. Zonder moreel oordeel en dat leest prettig.  
De Volkskrant  

De toon is heerlijk nuchter, dus hoeft er gelukkig niets te worden 'omarmd', noch naar innerlijke godinnen te worden gezocht. De overgang geeft een helder inzicht in het hele proces van begin tot eind. Verplichte kost voor iedere veertigplusvrouw.  
Margriet  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over de menopauze
  • leesbare boeken waar je iets van opsteekt

Details:

Auteur(s)Jos Teunis, José Rozenbroek
UitgeverijAtlas Contact
ISBN9789045028507
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's153
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte958 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten