De porseleinen spiegel-   eReader eBook

Olaf de Landell • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De porseleinen spiegel is het laatste deel vande magistrale Friese familietrilogie over de familie Tacoma van Oenstra, die begon met Het bloeien van de porseleinboom en voortzette met De kroon van de porseleinboom.

Santje, de oudste dochter, is gescheiden teruggekeerd uit Nederlands-Indië. Haar jongste en kunstzinnige zoon Harm van Andenbeeck probeert een carrière op te bouwen in de filmwereld.

Na de Eerste Wereldoorlog zijn het moeilijke tijden in Nederland, wat ook zijn weerslag heeft op de porseleinfabriek van de familie. De verhalen die voortkomen uit man en fabriek blijven de lezer tot de laatste bladzijde vasthouden.

 

de Landell beschrijft op ontroerende, realistische en trefzekere wijze zijn personages en hun ervaringen tegen de achtergrond van een onzekere wereld, in de jaren net na de Eerste Wereldoorlog tot het einde van de jaren zestig.

Details:

Auteur(s)Olaf de Landell
UitgeverijBoekerij
ISBN9789402300574
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte4928 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SeriePorselein-boom
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten