De prestatiegeneratie-   eReader eBook

Jeroen van Baar • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

De prestatiegeneratie is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In De prestatiegeneratie onderzoekt Jeroen van Baar waar zijn drang naar excelleren vandaan komt. Hij legt niet alleen zichzelf langs de meetlat maar zijn hele generatie: van solliciterende high potentials tot hipsters in Amsterdam. Waarom wil iedereen de top bereiken? In een wervelend betoog komen ouders, excellente studies, relaties, carrièrebeurzen, hoog- en laagopgeleiden, Facebook, de zesjescultuur en de harde werkelijkheid voorbij. De prestatiegeneratie is een genadeloze spiegel voor twintigers én hun ouders.

Dit boek in de pers

Hij is van 1990, maar schrijft als een man van 62 voor wie de ratrace allemaal niet meer hoeft. Het inzicht over zijn generatie is groot.  
NRC Next  

Van Baar overtuigt met zijn vlot leesbare boek. 'De prestatiegeneratie' is een aantrekkelijk geschreven spiegel, een confronterend portret van de strawberry generation. Het boek biedt twintigers ook de ruimte om om zichzelf te lachen. Op een scratch map afvinken welke landen we hebben bereisd, doen we dat écht? Ja, dat doen we echt.  
Trouw  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • succes stories
  • non-fictie die lekker wegleest

Details:

Auteur(s)Jeroen van Baar
UitgeverijAtlas Contact
ISBN9789045023571
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's97
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte179 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten