De reddingsboot-   eReader eBook

Charlotte Rogan • eBook

€ 13,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Waar zou jij toe in staat zijn om te overleven? Het leven van Grace Sachs, een gefortuneerde, ondoorgrondelijke vrouw, verandert voor altijd als de oceaanstomer waarop zij haar huwelijksreis doorbrengt, explodeert. Haar man regelt voor haar een plek op een reddingsboot met een aantal anderen, maar al snel realiseert men zich dat de boot te vol is en dat de groep kleiner moet worden, willen de anderen het overleven. De twee daaropvolgende weken wordt er geroddeld, getroost, samengezworen en verraden, op slechts centimeters afstand van elkaar. Grace’ idee over de aangeboren goedheid van de mens raakt danig aan het wankelen.

De reddingsboot is een pageturner, een verhaal over morele dilemma’s in levensbedreigende omstandigheden, maar ook over Grace’ vastberadenheid om voor haar plaats te vechten – in de boot, en in de wereld.

‘Het is zo verfrissend om een boek te lezen dat ambitieus is maar niet moeilijk, en waarin de auteur op de toppen van haar kunnen het materiaal in de hand houdt. Prachtig beheerst en volstrekt geloofwaardig. ’ – Hilary Mantel, auteur van Wolf Hall en winnaar Man Booker Prize

Details:

Auteur(s)Charlotte Rogan
UitgeverijSignatuur
ISBN9789044966596
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's250
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte6699 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten