De schaduwmannen-   eReader eBook

Jens Henrik Jensen • eBook eci.be lezers

€ 13,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 2 dagen geleden.

De schaduwmannen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Niels Oxen, de hoogst gedecoreerde soldaat die ooit diende in het Deense leger, woont en werkt onder een valse identiteit op een viskwekerij in Jutland. Hij is paranoïde en lijdt aan verschrikkelijke nachtmerries. Hij verbergt een persoonlijk geheim dat hem op de been houdt, maar dat hem ook zijn leven kan kosten.

Dan wordt de directeur van een kasteelmuseum dood gevonden in de zaal van het kasteel waar vroeger het zogeheten ‘Danehof’ samenkwam – een mythische kring van invloedrijke mannen in Denemarken, een groepering die vele eeuwen teruggaat.
De moord vormt het startschot voor een reeks schokkende gebeurtenissen. Slechts enkelen vermoeden dat er een connectie is met Oxen. Een van hen is zijn voormalige partner van de Inlichtingendienst, Margrethe Franck. Zij is al meer dan een jaar op zoek naar Oxen. Als ze hem eindelijk vindt, bezegelt ze daarmee zowel zijn lot als het hare…

Opeens vormt Oxen het doel van een klopjacht. Oxen en Franck slaan opnieuw de handen ineen tegen de machtige mannen in de schaduw van de macht.

Dit boek in de pers

Deze thriller zit boordevol spanning en is doorspekt met droge humor. Maar vooral Jensens voormogen om het tempo hoog te houden en de paranoia in het verhaal geloofwaardig te houden, maken dat de lezer dit boek zeer moeilijk kan wegleggen.  
NORDJYSKE  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over geheime genootschappen
  • verzwegen zaken

Details:

Auteur(s)Jens Henrik Jensen
UitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
Vertaler(s)Corry van Bree
ISBN9789044973570
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's484
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1485 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieOxen-trilogie
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten