De Schemerpoort-   eReader eBook

Jeanette Winterson • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

De Schemerpoort is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Goede Vrijdag, 1612. Een groep van vrouwen heeft zich verzameld voor een mysterieuze bijeenkomst wanneer ze worden gestoord door de magistraat Roger Nowell. Hij vraagt zich af of er sprake is van een samenscholing van heksen. Tot de groep behoort de rijke Alice Nutter, die twee van hekserij beschuldigde vrouwen verdedigt. Ondertussen gonst het van de geruchten over de terugkeer van een priester die naar Frankrijk was gevlucht voor de protestantse koning James I. Een bekende uit het verleden van Alice Nutter. Zal ze hem onderdak geven? En hoe snel zullen ze hem pakken? En haar? De schemerpoort is een ijzingwekkende roman over de strijd tussen goed en kwaad. Winterson voegt hiermee een nieuwe dimensie toe aan haar indrukwekkende oeuvre. Jeanette Winterson is de meermaals bekroonde auteur van onder andere Sinaasappels zijn niet de enige vruchten, De passie en Waarom gelukkig zijn als je normaal kunt zijn? Ze werd onderscheiden met een Order of the British Empire voor haar verdiensten voor de literatuur. `Een roman die even fijn als diepzinnig is. Een van de weinig moderne romans die zelfs langer had mogen zijn. Literary Review `Als je van haar andere boeken houdt zal je dit boek fantastisch vinden. Schitterende stijl. Halverwege was ik helemaal verslaafd. The Independent `Prachtig geschreven. Independent on Sunday

Dit boek in de pers

Als je van haar andere boeken houdt zal je dit boek fantastisch vinden. Schitterende stijl. Halverwege was ik helemaal verslaafd.  
The Independent  

Dwars door een smerige jungle leidt Winterson de lezer binnen in een onverwoestbare magische wereld van schoonheid, die troost en geborgenheid biedt. Dat maakt het verhaal van De Schemerpoort erbarmelijk en troostrijk tegelijk.  
Opzij  

Een roman die even fijn als diepzinnig is. Een van de weinig moderne romans die zelfs langer had mogen zijn.  
LITERARY REVIEW  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over hekserij
  • literaire duisternis

Details:

Auteur(s)Jeanette Winterson
UitgeverijAtlas Contact
Vertaler(s)Lidwien Biekman
ISBN9789025440695
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's163
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1686 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten