De schilder-   eReader eBook

Nora Roberts • eBook eci.be lezers

€ 9,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 1 dag geleden.

De schilder is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Als professioneel huizenoppasser is Lila Emerson zo vrij als een vogeltje. Niets bindt haar: haar werk niet, een huis niet, en een relatie al helemaal niet. Alles wat ze heeft, zelfs haar hart, kan ze zo inpakken om te vertrekken. Maar als Lila vanuit haar tijdelijke oppashuis getuige is van een dubbele moord, neemt haar leven een dramatische wending.

Kunstenaar Ashton Archer weet zeker dat zijn broer zijn vriendin niet heeft vermoord – en dat hij nooit zelfmoord zou plegen. Lila is als getuige zijn enige hoop om achter de waarheid te komen.

Lila en Ashtons onderzoek brengt ze van de penthouses van Manhattan naar grandioze Italiaanse villa’s, en ze ontdekken een schaduwwereld waarin kunst niet alleen wordt verhandeld, maar ook vergokt en geroofd. In die wereld ben je wat je bezit, en wat je nog wilt hebben kan er een dodelijke obsessie worden…


Reviews & recensies

Nieuwe roman van een van de best verkopende auteurs ter wereld

Niemand creëert personages met meer warmte en diepgang dan Nora Roberts. Je valt voor haar mooie, romantische en spannende verhalen, maar ook voor haar personages. In de honderden succesvolle boeken die ze reeds schreef, maak je kennis met evenveel markante figuren, die vaak terugkeren in vervolgverhalen. Ook in ‘De Schilder’ zijn de hoofdpersonages mensen van vlees en bloed. Lila Emerson en Ashton Archer nemen je mee op een avontuur dat je ademloos doet doorlezen tot op de laatste pagina’s.

Bekijk alle reviews van Sander Verheijen | Crimezone 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over kunst
  • snode kunstzaken

Details:

Auteur(s)Nora Roberts
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Karien Gommers
ISBN9789460239786
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's444
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte563 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten