De schuldigen-   eReader eBook

David Baldacci • eBook eci.be lezers

€ 14,99

Direct downloaden

De schuldigen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Will Robie is de beste huurmoordenaar die de Verenigde Staten in dienst hebben. Tot nu toe…

Waar ook ter wereld, wie het beoogde slachtoffer ook is, elke dreiging wordt door Will Robie op efficiënte wijze onschadelijk gemaakt. Maar wanneer hij tijdens een buitenlandse missie plotseling niet in staat is om zijn doelwit uit te schakelen, stort zijn wereld in. En om de unieke kwaliteiten die hem de beste maken terug te krijgen, moet hij de confrontatie aangaan met datgene wat hij twintig jaar lang heeft geprobeerd te vergeten: zijn eigen verleden.

Will Robie groeide als kind op in Cantrell, een stadje aan de Golfkust in de staat Mississippi. Na zijn middelbareschooltijd verbrak hij alle banden met zijn familie en vertrok, om nooit meer om te kijken. Totdat zijn vader wordt gearresteerd op verdenking van moord.
Tegen zijn vaders wens in besluit Robie om samen met Jessica Reel in de zaak te duiken, maar dat levert al snel meer vragen op dan antwoorden. Het leidt hen naar de schaduwkant van Cantrell, waar ze te maken krijgen met de levensgevaarlijke gevolgen van beslissingen die in het verleden zijn genomen. En deze keer is er voor vader en zoon geen ontsnappen meer aan…

Dit boek in de pers

Niet voor niets plaatst zijn Nederlandse uitgever David Baldacci naast John Grisham.  
Algemeen Dagblad  

Als het gaat om actie, is Baldacci een van de besten.  
Nu.nl  


Reviews & recensies

Tot het laatste moment word je in absolute onzekerheid gehouden over hoe het zal aflopen.

'De schuldigen' is het 4e deel uit de Will Robie-reeks van David Baldacci, die daarmee opnieuw een geweldig spannend boek aflevert. We leren Robie een stuk beter kennen, met name de manier waarop hij omgaat met het feit dat een onschuldige voorbijganger door een van zijn kogels om het leven kwam tijdens zijn laatste opdracht. Hij moet daar eerst schoon schip mee maken, voordat hij met een andere klus kan beginnen. Tegelijkertijd komt hij erachter dat zijn vader, die hij sinds zijn 18e niet meer gezien heeft, gearresteerd is vanwege een moord. Deze is inmiddels ook hertrouwd en heeft een zoon, maar wat wel voorspelbaar is, is zijn koele reactie als Robie naar hem afreist en zijn hulp aanbiedt. Dit boek slaagt erin jou gevoelens van sympathie voor een moordenaar te laten hebben, maar mag dat eigenlijk wel? Zoals we van Baldacci mogen verwachten, zit het boek vol actie en plotseling wendingen. De ontwikkeling van de plot is magistraal en je wordt tot het laatste moment in totale onzekerheid gehouden over hoe het afloopt.

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over huurmoordenaars
  • boeken over het verleden

Details:

Auteur(s)David Baldacci
UitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
Vertaler(s)Jolanda Lindert Te
ISBN9789044972283
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's390
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1274 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieWill Robie
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten