De sekte van de cobra-   eReader eBook

Paul van Loon • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

De sekte van de cobra is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Kiezel slaat op de vlucht als een duistere man hem wil ontvoeren. In de stad ontmoet hij Jessie. Zij is op zoek naar haar broer, die zich heeft aangesloten bij een geheimzinnige sekte.
Al snel blijkt dat de kwaadaardige Korg niet de enige is die achter Kiezel aan zit. Wie is de man met de pigmentvlek, die beweert dat Kiezel een sjamaan is en een belangrijke opdracht heeft?
Als Jessie wordt ontvoerd, weet Kiezel dat hij zijn pas ontdekte magische krachten moet aanspreken. Maar is hij daar al wel klaar voor?

Een bloedstollend avontuur van Paul van Loon.

Reviews & recensies

Een nieuwe, spannende Paul van Loon

Paul van Loon staat al jarenlang aan de top van het Nederlands kinderboekencircuit. Ook De sekte van de cobra draagt zijn stempel van kwalitatief hoogstaande kinderliteratuur. Het boek is een herschrijving van het in 1992 uitgegeven Gezicht in de mist. Kiezel en Jessie zijn beide alleen en slachtoffer van drugsgebruik. Samen beschermen zij elkaar en zijn ze zelfs een beetje gelukkig. Als Jessie echter wordt ontvoerd, moet Kiezel zijn magische krachten aanspreken om haar te redden. Het boek behandelt volwassen thema's zoals verslaving, eenzaamheid en egoïsme op een toegankelijke, leerzame manier. Dit maakt De sekte van de cobra een krachtig jeugdboek dat vanaf circa 12 jaar gelezen kan worden. Een met de Paul van Loon kwaliteit, klasse boek.

Bekijk alle reviews van Maartje 


Details:

Auteur(s)Paul van Loon
UitgeverijLeopold
ISBN9789025861599
TaalNederlands
UitvoeringeBook
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte728 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten