De slager van Klein Birma-   eReader eBook

Hakan Nesser • eBook

€ 15,99

Direct downloaden

De slager van Klein Birma is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Inspecteur Barbarotti duikt in een cold case: in 2007 is een man spoorloos verdwenen. Alles wijst in de richting van zijn toenmalige vriendin, die al eerder een gevangenisstraf heeft uitgezeten voor de moord op haar ex-man. Maar is het echt zo simpel? Ondertussen voelt Barbarotti zich door een gebeurtenis in zijn privéleven gedwongen om zich meer en meer tot God te richten. Hij heeft dringend antwoorden én geruststelling nodig.

Dit boek in de pers

Nesser schrijft zoals altijd met de god der ingetogenheid in zijn pen. Voor alles is een tijd, maar dat betekent niet dat het verhaal traag is. Integendeel, dit is de levendigste Barbarotti, versterkt door verrassende tournures, ontmoetingen of personages die, zo blijkt later, nooit uniek als decorstuk dienen.  
Nu.nl  

In De slager van Klein Birma legt Nesser zoals we van hem gewend zijn de tekortkomingen en het falen van zijn personages feilloos bloot, daarbij niet vergetend ook hun deugden en goede kanten te belichten. Hij creëert levensechte, sterke karakters met gevoelens van geluk en verdriet, hoop en wanhoop, plus- en minpunten. Nessers schrijfstijl is typerend: traag, met voelbare spanning tussen de regels door, heel precies in het informeren van de lezer, gedegen van opbouw en opgeschreven in fraaie taal.  
Hebban.nl  

De slager van Klein Birma is een pakkende misdaadroman waarin de liefhebbers van het genre alle ingrediënten zullen terugvinden die dit soort boeken populair hebben gemaakt. Tegelijk beschrijft Nesser de persoonlijke tragiek van Barbarotti en zijn filosofische zoektocht naar de zin van het leven en de dood zo subtiel en toegankelijk dat 'De slager van Klein Birma' een prachtig orgelpunt vormt van een kleine reeks van vijf boeken die zonder meer stopt op een hoogtepunt.  
COBRA.BE  


Reviews & recensies

Dit is Nesser op zijn aller-, allerbest!

Gunnar Barbarotti is de wanhoop nabij in dit vijfde en tevens laatste deel rondom hem. Zijn chef heeft geen vertrouwen meer in hem en zadelt hem op met een cold case. Vijf jaar geleden is een man verdwenen, de levenspartner van ‘slager’ Ellen Bjarnebo. Ellen heeft een gevangenisstraf van elf jaar uitgezeten wegens moord op en het in stukken hakken van haar toenmalige echtgenoot Harry. Barbarotti start zijn speurtocht naar de verdwenen man en ontdekt al gauw dat het onderzoek van destijds niet de schoonheidsprijs verdient. Op naar Ellen dus, voor een verhelderend gesprek. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan... Nessers schrijfstijl is typerend: traag, met voelbare spanning tussen de regels door, heel precies in het informeren van de lezer, gedegen van opbouw en opgeschreven in fraaie taal. Als geen ander weet Nesser onder de huid van zijn personages te kruipen en van doodgewone mensen buitengewone te maken. Nesser op zijn allerbest!

Bekijk alle reviews van Sander Verheijen | Crimezone 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • zachte taal, harde misdaad
  • detectives over politiezaken

Details:

Auteur(s)Hakan Nesser
UitgeverijDe Geus
Vertaler(s)Ydelet Westra
ISBN9789044531039
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's356
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1401 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieInspecteur Barbarotti-reeks
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten