De snor van József Kiprich-   eReader eBook

Michel van Egmond • eBook

€ 13,99

Direct downloaden

De snor van József Kiprich is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Bestseller-auteur Michel van Egmond (Gijp, Kieft,Topshow) schrijft al meer dan twintig jaar als insider over Feyenoord. In deze bundel zijn z'n beste verhalen samengebracht. Het zijn verhalen die gaan over Willem van Hanegem, József Kiprich en de onvergetelijke Coen Moulijn natuurlijk, maar ook over Gerard Meijer, over Chris Gyan, Ove Kindvall en de excentrieke Mike Obiku. Ze gaan over de magie van De Kuip, over de kracht van het Legioen, over de alles verblindende fonkeling van de Europa Cup 1 en het mislukken van ontelbaar veel spitsen. Ze gaan over succes en teleurstelling, over vreugde, verdriet, trots maar bovenal over hoop, want Feyenoord is de club van eerst geloven en dan zien. De verhalen in De snor van József Kiprich gaan over de ware ziel van Feyenoord, de meest karaktervolle club van Nederland

Dit boek in de pers

De stijl kennen we van Gijp, Kieft en Topshow, de bestsellers waarmee Van Egmond naam maakte. Voetbal, droge humor, mededogen, verbazing, schrijftalent en een totaal gebrek aan cynisme, de combinatie werkt opnieuw.  
De Volkskrant  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Verhalen over de meest karaktervolle club van Nederland

Michel van Egmond, auteur van bestsellers Gijp, Kieft en Topshow, schrijf al meer dan twintig jaar over Feyenoord, een club die hij jarenlang de hele wereld over volgde. Diverse Feyenoordiconen komen aan bod:  Willem van Hangem, Ed de Goey, Coen Moelijn en nog vele anderen. Verhalen over de aantrekkingskracht van De Kuip, de spelers, de supporters en natuurlijk de mooiste grasmat van Nederland.  Over de hoge pieken en diepe dalen, geluk en teleurstelling. Kortom: de ware betekenis van een voetbal club door de ogen van een insider.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Michel van Egmond
UitgeverijVI Boeken
ISBN9789067973069
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's223
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte891 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten