De stilte na Sarah-   eReader eBook

Hakan Nesser • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

De stilte na Sarah is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Erik Steinbeck en zijn vrouw Winnie Mason zijn na de ontvoering van hun dochtertje Sarah verhuisd naar New York. Hij is een schrijver die al jaren geen roman meer heeft weten te schrijven, zij een beeldend kunstenaar die alleen nog maar in staat is het moment van de ontvoering te schilderen. In een bibliotheek in Leroy Street probeert Erik op papier te krijgen wat hun de afgelopen jaren is overkomen. Terwijl hij zijn best doet te accepteren dat Sarah dood is, beweert Winnie dat ze nog in leven is – met alle gevolgen van dien.

Dit boek in de pers

De spanning ligt opgeslagen in de zinnen, de gedachten. Zuivere taal, mooie sfeertekeningen van New York, de ontsluiering van persoonlijke geheimen en drama's. Een gewelddadige ontknoping en een prachtig, stil einde.  
De Volkskrant  

Dit is niet zomaar crimi waarin een boef moet worden gevangen en achter de tralies gezet, dit is een sinistere, literaire misdaadroman waarbij je niet rust voordat je weet hoe het zit.  
Nu.nl  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over ontvoeringszaken
  • netelige familiekwesties

Details:

Auteur(s)Hakan Nesser
UitgeverijDe Geus
ISBN9789044521412
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's249
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1309 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten