De test-   eReader eBook

Hjorth Rosenfeldt • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 1 dag geleden.

De test is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In een verlaten schoolgebouw wordt het lichaam van een Zweedse televisieberoemdheid gevonden. Hij is vastgebonden op een stoel in een hoek van het klaslokaal, op zijn rug zit een lijst met vragen vastgeniet, en hij is door het hoofd geschoten.
Het is het begin van een reeks moorden op mediapersoonlijkheden, die hun gebrek aan kennis met de dood moeten bekopen. In een gewaagd interview fulmineert de nog onbekende moordenaar tegen de onnozelheid in de media. Gerechtspsycholoog Sebastian Bergman daagt hem daarom op zijn beurt uit tot een intellectuele krachtmeting. Een krachtmeting waarmee hij zijn leven op het spel zet.
Bestsellers nu vanaf € 4,99

Dit boek in de pers

De jacht is knap en spannend beschreven. Enige voorkennis uit de eerdere boeken is daarbij wel handig. Al laat De test zich ook heel goed zelfstandig lezen.  
De Volkskrant  

Het Zweedse duo Michael Hjorth en Hans Rosenfeldt levert hoge kwaliteit. Intelligent en genadeloos spannend.  
Vrij Nederland  

Het duo Hjorth Rosenfeldt weet ook van De test een verhaal te maken met twee gezichten. Enerzijds is daar de sterke plot die vanaf de eerste bladzijde de aandacht gevangen weet te houden in een verhaal dat nergens verslapt. Anderzijds weten de leden van het team van de nationale recherche van hun privéleven een steeds grotere puinhoop te maken.  
Hebban.nl  


Reviews & recensies

IJzersterke Scandinavische thriller van het schrijversduo Hjorth & Rosenfeldt.

Ik ben al jaren fan van de dwarse en onvoorspelbare Sebastian Bergman en dus ook van de Scandinavische thrillers van schrijversduo Hjorth en Rosenfeldt. De test is alweer het vijfde deel in de serie met psycholoog Sebastian in de hoofdrol. Het is geen probleem als je de vorige vier boeken niet gelezen hebt (al raad ik je dit wel aan). Een seriemoordenaar heeft het gemunt op semi-beroemdheden, nadat ze gezakt zijn voor een kennistest. Halen ze niet voldoende punten, dan worden ze door het hoofd geschoten, met de test op hun blote rug vastgeniet. De moordenaar stoort zich aan de onnozelheid in de media. Al snel begint er een kat- en muisspel tussen het team van inspecteur Torkel, met hulp van Sebastian, en de moordenaar. En vallen er steeds meer slachtoffers. Als Sebastian besluit de moordenaar te provoceren, loopt alles uit de hand. Aanrader voor alle liefhebbers van Scandinavische thrillers!

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over de media
  • maatschappijkritische thrillers

Details:

Auteur(s)Hjorth Rosenfeldt
UitgeverijBezige Bij, De
Vertaler(s)Gerie de Boer
ISBN9789023499374
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's397
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1252 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieDe Bergmankronieken
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten