De Test Trilogie 2 - De studie-   eReader eBook

Joelle Charbonneau • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

De Test Trilogie 2 - De studie is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De studie is het tweede deel van De Test-trilogie Voor fans van De Hongerspelen en Inwijding! Malencia Vale heeft in deel 1 van De Test-trilogie de spannende en uitputtende testen van het Verenigde Gemenebest overleefd en is nu een van de twintig uitverkorenen die mogen studeren aan de universiteit. Hoewel haar klasgenoten leven in een gelukzalige roes omdat hun herinneringen aan de gruwelen van de Test zijn gewist, knaagt aan Cia een onzekerheid over de toekomst. Wat is er waar van het verhaal dat ze zichzelf hoorde vertellen op de Transit Communicator? Achterdochtig geworden, probeert Cia meer informatie te verzamelen over de universiteit, het Test-comité en haar medeleerlingen. Ondertussen moet ze er natuurlijk ook voor zorgen dat ze niet opvalt in de groep. Wanneer ze tot de ontdekking komt dat de afluister- en spionagepraktijken niet gestopt zijn na haar toetreden tot de universiteit, en dat de selectie voor de verschillende studierichtingen veel weg heeft van de Test is ze vastberaden de waarheid te ontdekken. Zelfs als ze daarmee haar vrienden én familie mogelijk in gevaar brengt. Langzaam vervagen haar eigen grenzen op zoek naar de waarheid, want falen is geen optie Lezersreacties op het eerste deel in De Test-trilogie, De Test: `De Test kruipt onder je huid en laat je niet meer los. De spanning, angst en woede van Cia zijn levensecht. Toen het boek uit was, kon ik nog maar aan één ding denken: meer! `De Test is een heerlijk wil-niet-meer-stoppen-met-lezen-boek. `Fan van De Hongerspelen? Dan is De Test zeker iets voor jou! Een absolute mustread. `Het blijft spannend tot de laatste bladzijde. De Test-trilogie heeft ook een eigen Facebookpagina, www.facebook.com/detesttrilogie, en een eigen website, www.karakteruitgevers.nl/detesttrilogie/. Bekijk daar ook de boektrailer op YouTube!

Dit boek in de pers

De studie vertelt een beklemmend, bijna paranoïde verhaal, waarin verraad, bedrog en gevaar elkaar in hoog tempo afwisselen.   
Publishers Weekly  

De studie is spannend en erg goed geschreven. Kom maar gauw op met dat laatste deel.   
LEIDSCH DAGBLAD  

Een indrukwekkend verhaal, een meeslepende thriller, die de allures heeft van een klassieker.  
BOEK.BE  


Reviews & recensies

Het razend spannende vervolg op de Test – een weergaloze serie

Deze ijzersterke serie racet door na de gebeurtenissen in het eerste boek. Malencia heeft de Test overleeft en studeert aan de universiteit. Haar herinneringen aan de gruwelijke test zouden gewist moeten zijn, maar op mysterieuze wijze is dat bij Malencia niet helemaal gelukt. Daarom krijgt ze door dat er op de universiteit ook iets mis is. Uiteindelijk zal zij de spil worden in een ondergrondse opstand, want de wereld ziet er nu heel anders uit. Ook De studie heb ik weer in een ruk uitgelezen. Charbonneau weet de spanning fantastisch vast te houden. Fans van De hongerspelen en Inwijding, lees De studie! Ik ga snel verder met deel 3!

Bekijk alle reviews van Maartje 


Details:

Auteur(s)Joelle Charbonneau
UitgeverijKarakter Uitgevers F-Vert
ISBN9789045204352
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's344
LeeftijdsindicatieVanaf 15 jaar
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1709 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieDe test
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten