De toren van de dode zielen-   eReader eBook

Christoffer Carlsson • eBook

€ 15,99

Direct downloaden

De toren van de dode zielen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In het appartementencomplex van Leo Junker, politieagent op non-actief, is een jonge vrouw vermoord. Leo is er zeker van dat er iets niet klopt aan deze zaak en gaat zelf op onderzoek uit. Ondertussen krijgt hij mysterieuze sms’jes van iemand die hem in de gaten lijkt te houden. Leo komt erachter dat het verleden niet vergeten is … Is iemand uit op wraak?

Dit boek in de pers

De schrijfstijl van Carlsson is vlot en beschrijvend, waarbij de voornamelijk in gesprekken aanwezige humor en het cynisme zorgen dat het verhaal niet al te zwaar gaat doorwegen. De opbouw is knap en weldoordacht. Beetje bij beetje geeft het verhaal zijn geheimen prijs en wordt het spannender. In eerste instantie subtiel onderhuids aanwezig groeit de spanning langzaam uit tot een tikkende tijdbom die in een adembenemende ontknoping tot ontploffing komt. Een dosis maatschappijkritiek van tijd tot tijd maakt het plaatje af en zorgt dat de lezer aan het boek gekluisterd blijft.  
Hebban.nl  

Wat Carlsson uniek maakt, is een perfect vermogen om een koortsige sfeer te creëren waar slechts een subtiele grens tussen nachtmerrie en realiteit ontstaat.  
SVENSKA DAGBLADET  

Carlsson is een klasse apart onder de Zweede thrillerauteurs. Hij heeft een unieke stem en schrijft verbazingwekkend goed.  
CORREN  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • detectives over wraak
  • spanning uit Scandinavië

Details:

Auteur(s)Christoffer Carlsson
UitgeverijDe Geus
Vertaler(s)Rory Kraakman
ISBN9789044533071
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's277
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1329 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten