De tranen van Mata Hari-   eReader eBook

Tomas Ross • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

De tranen van Mata Hari is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In 1917 werd de 41-jarige Margaretha Geertruida Zelle, beter bekend als Mata Hari, door een Frans executiepeloton ter dood gebracht.

De beeldschone Friezin, die met haar oosterse, erotische dansen furore maakte, is wereldwijd een legende geworden. Haar leven en dood zijn altijd een mysterie gebleven.

Al tijdens haar proces werd door velen openlijk betwijfeld of spionage de reden voor haar executie was. Waarom wees koningin Wilhemina het gratieverzoek af met de opmerking ‘niets te maken te willen hebben met de buitenechtelijke escapades van haar man, prins-gemaal Hendrik’?
Werd de onweerstaanbare courtisane Mata Hari opgeofferd?

Het officiële dossier ‘Mata Hari’ mag pas in 2017 openbaar worden gemaakt, maar Tomas Ross ontsluiert alvast het mysterie.
"

Dit boek in de pers

Een ambitieuze historische en politieke thriller waarin Ross feit en fictie op een intrigerende manier met elkaar vermengt. In ons taalgebied is er niemand die op zo’n hoog niveau factionthrillers schrijft  
De Standaard  

Scherp geschreven levensverhaal.  
Algemeen Dagblad  

Eenzaam aan de top in de Nederlandse misdaadliteratuur.  
Vrij Nederland  

De kracht van thrillerschrijver Ross is dat hij van de werkelijkheid een nog mooiere werkelijkheid kan maken. Zijn verhaal over het lot en het leven van danseres Mata Hari uit Leeuwarden zindert van spanning, erotiek en intriges.  
NOORDHOLLANDS DAGBLAD  

Tomas Ross heeft weer een spannende misdaadroman geschreven  
OOK  

Details:

Auteur(s)Tomas Ross
UitgeverijCargo
ISBN9789023454465
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's604
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte974 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten