De Tweede Wereldoorlog-   eReader eBook

Norman Stone • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

De Tweede Wereldoorlog is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Hebben we nóg een boek over de Tweede Wereldoorlog nodig? Nee, natuurlijk niet, tenzij het is geschreven door Norman Stone. Stone, in het verleden professor Moderne Geschiedenis in Oxford, BBC-presentator en speechschrijver voor Margaret Thatcher, overtreft zichzelf in dit boek. Puntig en humoristisch geeft hij in negen hoofdstukken een gedegen opinie over het begin en de afloop van de Tweede Wereldoorlog. Geen gids voor beginners, maar een onderhoudend en doorwrocht geschreven overzicht over de belangrijkste periode van de vorige eeuw.

Reviews & recensies

Het ultieme boek over de Tweede Wereldoorlog – opinie en overzicht

Norman Stone, de veelgeprezen geschiedkundige, bespreekt in De Tweede Wereldoorlog puntsgewijs deze bewogen periode. De machtsverhoudingen tussen vele prominente figuren en landen komen veelvuldig aan bod, en Stone besteedt extra aandacht aan het begin en het einde van de oorlog, waaruit volgens hem veel conclusies te trekken zijn. De Tweede Wereldoorlog leest als een vlot opiniestuk, bij vlagen humoristisch, maar altijd interessant. Zelfs de kenner zal uit dit boek nieuwe inzichten halen. Stone bezit over dit veelbesproken onderwerp werkelijk een schat aan informatie. Een geweldig en interessant boek van een fantastische auteur!

Bekijk alle reviews van Frank Libeer 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over de Tweede Wereldoorlog
  • boeken over oorlog

Details:

Auteur(s)Norman Stone
UitgeverijOmniboek
Vertaler(s)Damstra Geraldine
ISBN9789059779327
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's186
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte3193 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten