De tweede zonde-   eReader eBook

Asa Larsson • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

De tweede zonde is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Officier van justitie Rebecka Martinsson leidt het onderzoek naar een gruwelijke moord in Kiruna, in het hoge noorden van Zweden. Het slachtoffer is Soll-Britt en zij zorgde voor haar negenjarige kleinzoon Marcus, die getuige was van de moord. Zolang het onderzoek loopt, vindt Marcus onderdak bij politieman Krister. Hoe dieper Rebecka in de zaak duikt, hoe meer bizarre sterfgevallen bovenkomen die met elkaar te maken hebben en Marcus in gevaar brengen. Het is ooit begonnen bij de dood van Frans Uusitalo, die een erfenis naliet. Wat volgt is een race tegen de klok.
Zal het Rebecka lukken om de moordenaar van Soll-Britt te vinden en het leven van Marcus en zijn erfenis veilig te stellen? Åsa Larsson weet als geen ander de spanning subtiel op te bouwen. Terwijl de plot zich ontwikkelt, laat Larsson haar lezers kennismaken met het harde leven van Lapland en de taaie en getekende bewoners ervan.

Dit boek in de pers

De tweede zonde is een mooie, goed geschreven literaire thriller, zoals de lezer gewend is van uitgeverij Anthos. Het boek is het vijfde deel in een serie van zes over Rebecka Martinsson maar laat zich goed als standalone lezen. De plot is gedegen en dankzij verrassende plotwendingen is het verhaal spannend tot de laatste bladzijde. Åsa Larssons specialiteit is het scherp en vakkundig neerzetten van personages. Ze doet dit zo goed dat de personages werkelijk tot leven lijken te komen. Humor is hierbij een belangrijk instrument.  
Hebban.nl  

De boeken van Larsson zijn kleine wonderen.  
Die Zeit  

Niet alleen in Scandinavië een van de beste thrillerauteurs, maar ook wereldwijd.  
WDR  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • detectives over Scandinavië
  • speurwerk voor haar

Details:

Auteur(s)Asa Larsson
UitgeverijAmbo|Anthos
Vertaler(s)Erica Weeda
ISBN9789041423597
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's394
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte413 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieRebecka Martinsson
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten