De val van vrije dagen-   eReader eBook

Stefan Hertmans • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

De val van vrije dagen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Na de publicatie van zijn verzamelde gedichten in 2005 verrast Stefan Hertmans met een nieuwe bundel, waarin de beste elementen uit zijn werk triomferen: een open oog voor de wereld, een gepassioneerde mengeling van kosmopolitisme en intimiteit, een bondige stijl in combinatie met een grote beeldende kracht.

En sterker dan ooit is er een veerkrachtige melancholie, die al deze gedichten doortrekt: 'Nee, uit deze rij stapt niemand die ons hoort,/ De engelen zijn lang voorbij./ De hand die naar de stilte grijpt, krijgt niets/ Dan ruis in ruil, het vallen van de dingen,/ Ontwakend in een nacht die, net voor het vertrek,/ De dromen bergt die angstzweet brengen./ Want wie uit dood ontwaakt, het krakend lot/ Van nooit geziene vogels bij een oever zonder stroom,/ Die zal niet ondergaan tenzij hij droomt.'

Dit boek in de pers

De strijd tegen de tirannie van het niets levert memorabele verzen op.  
De Standaard  

Met De val van vrije dagen bevestigt Hertmans dat hij stilaan tot de grand old men van de Vlaamse poëzie behoort  
Knack  

Met De val van vrije dagen levert Hertmans een omvangrijke bundel af, waarin hij opvallend helder uit de hoek komt, en zijn melancholie zachtjes de vrije loop laat.  
Metro  

Voortreffelijke bundel.  
Cobra  

Details:

Auteur(s)Stefan Hertmans
UitgeverijDe Bezige Bij Amsterdam
ISBN9789023484264
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's65
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte728 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten