De Valkentroon-   eReader eBook

Karen Miller • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

De Valkentroon is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De Valkentroon is het eerste deel in Karen Millers gloednieuwe, epische fantasy-reeks De Kroon van Hebzucht, Macht en Strijd. Miller maakte eerder naam met Koningmaker, Koningbreker en Spreker voor de God, en is een van de bestverkopende fantasy-auteurs, met wereldwijd meer dan een miljoen verkochte exemplaren op haar naam.

In een uiteengevallen koninkrijk betaalt iedereen de bloedige prijs van ambitie

Een kind van adellijke afkomst heeft zijn zinnen gezet op het terugveroveren van zijn vaders troon.

Een bastaardheer die in opstand komt tegen zijn tirannieke neef vergiet meer bloed dan hem lief is.

De weduwe van een hertog tart, in een poging haar dochter te beschermen, de ambitieuze heren die hen beiden in hun macht hebben.

En twee broers, met heel verschillende ambities, ontdekken de ware betekenis van verraad.

Niets blijft zoals het was. Huizen zullen vallen, koninkrijken herrijzen, maar zij die strijden om de Valkentroon zullen elke stap met bloed moeten betalen.

‘Dit verhaal is complex en fascinerend; fans van George R.R. Martin en Joe Abercrombie opgelet!’ Publishers Weekly

Dit boek in de pers

Het is een groot compliment voor de schrijfster als je je personages zo vreselijk kan maken, en toch kan zorgen dat het boek niet neer te leggen is.  
Hebban.nl  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Een groots fantastisch spektakel!

Karen Miller, de Australische koningin van de fantasy, is na Koningmaker, Koningbreker en Spreker voor de God terug met haar langverwachte nieuwe serie De Valkentroon! In De Kroon van Hebzucht, Macht en Strijd is niemand onschuldig. In een uiteengevallen koninkrijk betaalt iedereen de bloedige prijs van ambitie en blijft er niets zoals het was. Vrienden zullen vijanden worden op het pad dat zij die naar macht hunkeren volgen. In deze gloednieuwe epische fantasy-reeks bomvol familie-intriges, keiharde actie en koninklijk verraad gaat Miller weer vertrouwd te werk bij het opbouwen van dit eerste deel. Haar boeiende en uiterst gedetailleerd beschreven karakters trekken je direct een magistraal, donkere verhaal binnen. Meeslepende gebeurtenissen zetten tal van zaken in beweging die om een oplossing smeken. Genoeg stof dus voor vervolgdelen. Een fantasy-aanrader van de eerste orde! "Dit verhaal is complex en fascinerend; fans van George R.R. Martin en Joe Abercrombie opgelet!" - Publishers Weekly.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Karen Miller
UitgeverijLuitingh Sijthoff Fantasy
Vertaler(s)Willie van der Kuil
ISBN9789024566884
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's756
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte2587 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieDe kroon van hebzucht, macht en strijd
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten