De verbonden stad Essays over de stedelijke omgeving in de context van diversiteit en mobiliteit-   eReader eBook

Jaap van Till, Kyra Kuitert, Lucia Lindner, Luud Schimmelpennink • eBook

€ 4,95

Direct downloaden

De verbonden stad Essays over de stedelijke omgeving in de context van diversiteit en mobiliteit is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Kunnen we voorbij de smart city kijken, naar wat werkelijk telt? Die vraag komt aan de orde in het boek ‘De Verbonden Stad’ van Luud Schimmelpennink, Jaap van Till, Lucia Lindner en Kyra Kuitert. De stad wordt steeds belangrijker en de zogenaamde smart city trend is wereldwijd aan de orde. Voorbij het implementeren van technologie is echter de echte stakeholder van de stad, degene om wie het draait, de bewoner ervan, de 21-e eeuwse burger. Die kunnen we voorzien van nog meer bandbreedte, nieuwe media, robots, intelligente diensten en materieel comfort, maar wat zijn de echte behoeftes, de echte zorgen van de mens achter al die digitale wonderen. Kunnen we voorbij de techniek kijken naar wat een stad in essentie is, kan bieden en waar op het menselijke niveau de knelpunten liggen. Komen we wel uit met diversiteit, woonruimte-verdeling, inkomensverschillen, de milieuproblemen en wat doen we als er geen werk meer is? De titel maakt duidelijk dat de basis-taak van een stad steeds meer ligt in het contact, in de verbondenheid.

Details:

Auteur(s)Jaap van Till, Kyra Kuitert, Lucia Lindner, Luud Schimmelpennink
UitgeverijOnderstroomboven Collectief
ISBN9789492079053
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's265
Verschijningsdatum
Formaat
Adobe PDF
Adobe PDF is een formaat van Adobe Systems. Het is een veel gebruikt formaat voor op de computer, maar wordt ook ondersteund door vrijwel elke e-reader en tablet.
Bestandsgrootte1895 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten