De verborgen geschiedenis van Courtillon-   eReader eBook

Charles Lewinsky • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

De verborgen geschiedenis van Courtillon is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een vreemdeling arriveert in Courtillon, een slaperig dorpje in de Franse provincie. Het lijkt er vredig en de tijd is er stil blijven staan. Precies de juiste plek voor de vreemdeling, die in stilte een ongelukkige liefdesaffaire wil verwerken. Hij besluit te blijven. Hoe langer hij echter de schijnbaar intacte wereld van zijn buren gadeslaat, des te meer scheurtjes worden er zichtbaar. De dorpsbewoners lijken allemaal een onaangenaam geheim te bewaren, waarvan de oorsprong decennia oud is. Zelfs als er sprake is van brandstichting en moord, wordt geprobeerd de sporen naar een nooit bestrafte misdaad uit te wissen. Meer en meer merkt de vreemdeling hoe hij zelf deelnemer en medeschuldige wordt van deze omineuze samenzwering.

Dit boek in de pers

Een thrillerachtige plot dwingt je om door te lezen, de toenemende beklemming ten spijt.  
NRC Next  

Lewinsky maakt van Courtillon een intrigerende roman. Opvallend in dit boek is de psychologische invalshoek: de hoofdpersoon probeert antwoorden voor mysterieuze gebeurtenissen te vinden in menselijk gedrag. Dat de vreemdeling op zijn beurt ook een getoubleerd verleden heeft waaraan hij wenst te ontsnappen, geeft de roman een extra lading. (...) een meer dan pakkend verhaal.  
De Telegraaf  

Lewinsky creëert aan de hand van al deze prachtig verbeelde personages een verhaal dat ingenieus in elkaar zit en je als lezer laat beseffen hoeveel verborgen geschiedenissen er wel niet zijn. Want, zoals Lewinsky zelf al vaststelde, een absolute waarheid bestaat niet.  
Nu.nl  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over dorpszaken
  • Duitse literatuur

Details:

Auteur(s)Charles Lewinsky
UitgeverijSignatuur
ISBN9789044961669
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte519 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten