De verdwijningen-   eReader eBook

Fred Vargas • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

De verdwijningen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

‘Er zullen mensen sterven’, zegt een doodsbange vrouw op het hoofdkantoor van de politie. Haar dochter heeft in een visioen het Woeste Leger gezien bij hun dorp in Normandië. Al eeuwenlang doen verhalen de ronde dat misdadigers een akelig einde zullen beleven wanneer het Woeste Leger hen komt halen. Kort daarna wordt een man dood aangetroffen. De geruchten die algauw rondgaan, worden door de lokale politie afgedaan als bijgeloof. Commissaris Adamsberg waagt zich op geheel eigen wijze aan het onderzoek naar de waarheid.

Dit boek in de pers

Een unieke creatie van een al even unieke verteller. De betere Franse misdaadroman.  
Gazet Van Antwerpen  


Reviews & recensies

De puntgave pen van Vargas zorgt voor originele karakters

Commissaris Jean-Baptiste Adamsberg is een chaoot, een klein, pezig mannetje in verwassen kleding. Hij raakt geïntrigeerd door de legende over een spookleger dat het voorzien heeft op mensen die een misdaad hebben gepleegd. Volgens een oud vrouwtje bestaat het leger echt en zullen er mensen sterven. Net nu hij het zo druk heeft met de zaak van een mishandelde duif. Zijn instinct volgend gaat hij een kijkje nemen in Normandië, daar waar het leger is gezien. Door Vargas’ serie heen verzamelde Adamsberg een heel zootje ongeregeld rond zich. Als geen ander weet de commissaris deze personages in te zetten op hun sterktes, waardoor hij verrassende resultaten boekt. De combinatie van een ogenschijnlijk onwaarschijnlijk en onoplosbaar verhaal – desondanks met vele raakpunten in de realiteit – met stuk voor stuk originele karakters, waarachtige sfeerbeschrijvingen en een puntgave pen, maakt elk boek van Fred Vargas tot eersteklas leesplezier. Het lijkt luchtig en vrijblijvend, maar daar verkijk je je beter niet op. Dit is amusement met meerwaarde.

Bekijk alle reviews van Sander Verheijen | Crimezone 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over bijgeloof
  • historische spanning

Details:

Auteur(s)Fred Vargas
UitgeverijDe Geus
Vertaler(s)Nini Wielink, Rosa Polle
ISBN9789044533095
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's369
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1486 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten