De vergever-   eReader eBook

Robert Anker • eBook

€ 11,99

Direct downloaden

De vergever is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Sander Schwartz is een succesvolle onderzoeksjournalist bij een weekblad als een burn-out hem het werk onmogelijk maakt. Na zijn genezing groeit hij uit tot een gelauwerde schrijver, totdat op een dag zijn nieuwe roman door zijn uitgever geweigerd wordt en zijn leven opnieuw instort. Dat gebeurt hem vervolgens nog een paar keer (na een ongeluk, na het vertrek van een geliefde), en hij besluit zijn memoires te schrijven om erachter te komen waarom hij de kern van zijn leven steeds lijkt te missen. Zo wordt De vergever een roman over het moeizame proces om tot zelfkennis te komen en hoe je daarmee je leven kunt veranderen.

Dit boek in de pers

Van de gelouterde Sander Schwartz zullen we waarschijnlijk nooit meer iets vernemen. Hij gaat nu leven in plaats van zijn kostbare tijd nog langer met schrijven te verdoen. Bij Robert Anker ben ik daar niet zo bang voor. Die hangt zijn lier nog lang niet aan de wilgen.  
NRC  

Sander Schwartz is de verteller in De vergever, een kleine en volmaakte roman van Robert Anker.  
De Volkskrant  

De eindconclusie is wel heel erg optimistisch: slechte man komt op latere leeftijd tot inkeer. Maar dat neemt niet weg dat ’De vergever’, van Robert Anker (1946) een boek is dat boeit en nagonst in je hoofd.  
Haarlems Dagblad  

De vergever barst van de belangrijke zinnen over leven en literatuur en hoe die twee een soms moeizaam maar gracieus duet kunnen dansen.  
DE LIMBURGER  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over persoonlijke problemen
  • romans over schrijverschap

Details:

Auteur(s)Robert Anker
UitgeverijQuerido
ISBN9789021458823
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's93
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte808 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten