De verwende verloofde-   eReader eBook

Pippa Wright • eBook

€ 6,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een roman die erom vraagt in één weekend verslonden te worden' Chantal van Gastel auteur van Zwaar verliefd

Na een mislukt huwelijk keert Kate terug naar Dorset waar ze is opgegroeid. Ze gaat in het huis van haar overleden grootmoeder wonen dat ze samen met haar zus Prue heeft geërfd. Kate wil even geen drukte om zich heen maar wordt gedwongen het huis te delen met Prue's verloofde Ben, een aardige maar ongemanierde hork. Kate kan het niet langer aanzien en besluit haar toekomstige zwager subtiel te gaan trainen. Het wordt een boeiend project - tot Kate te ver gaat.

De verwende verloofde: een spetterende roman met een schrijfstijl die bol staat van zelfvertrouwen. De auteur is een kanjer in het observeren van menselijk gedrag, zonder al te boosaardig te worden.

'Hilarisch en enorm vlot geschreven.' Bangersisters

'Net als bij de Shopaholic-serie van Sophie Kinsella veel 'giechelmomenten.' Heat

Pippa Wright, bestsellerauteur van Lizzy gaat los en Laat mij maar schuiven, woont in Londen en werkt in de uitgeverswereld.


Reviews & recensies

Een roman die erom vraagt in één weekend verslonden te worden.

Na een mislukt huwelijk keert Kate met haar schattige pup Minnie terug naar de plaats waar ze is opgegroeid. In het sfeervolle Lyme Regis trekt ze in het huis dat ze samen met haar zus geërfd heeft. Hoewel ze toe is aan rust, moet ze het huis tijdelijk delen met de verloofde van haar zus, Ben. Hij is een aardige, maar ongemanierde hork. Om haar zusje een ongelukkig huwelijk te besparen, besluit Kate de tijd met Ben nuttig te besteden. Op subtiele wijze begint ze hem te trainen tot de ideale echtgenoot. Maar is ze voorbereid op de levenslessen die haarzelf te wachten staan? Ik verwachtte een vlot lezend, luchtig verhaal vol giechelmomenten, maar ik kreeg dat én zoveel meer! ‘De verwende verloofde’ is een gelaagd verhaal met veel meer diepgang dan de vrolijke cover en flaptekst doen vermoeden. Ik vind dit het beste boek van Pippa Wright tot nu toe en heb er ontzettend van genoten. Een roman die erom vraagt in één weekend verslonden te worden.

Bekijk alle reviews van Chantal van Gastel 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • fijne romans over familie
  • grappige boeken

Details:

Auteur(s)Pippa Wright
UitgeverijThe House Of Books
Vertaler(s)Ellis Post Uiterweer
ISBN9789044343601
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's368
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte749 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten