De vlucht-   eReader eBook

Jesús Carrasco • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

De vlucht is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een jongen verbergt zich in een olijfboom­gaard. Hij hoort dat de mannen uit het dorp hem zoeken en kruipt nog verder weg in zijn schuilplaats. Wanneer de stemmen wegsterven is hij helemaal alleen. Er ligt een oneindige, dorre vlakte voor hem die hij moet oversteken, verzengende hitte, honger en dorst trotserend. Midden in de nacht komt hij uitgeput aan bij het kampvuur van een oude geitenhoeder. Daar, onder de sterren, wordt een onuit­gesproken vriendschap gesmeed die voor beiden van levensbelang zal blijken.De vlucht is een verpletterend debuut, een emotionele tour de force. Een roman die even keihard en realistisch als poëtisch en zin­tuiglijk is – je voelt de hitte van de zon en je hoort de krekels in de nacht. Jesús Carrasco vertelt het verhaal van een gesloten wereld, waar de moraal net als het water is weg­gespoeld. Tegen deze achtergrond krijgt de jongen, onschuldig nog, de kans om te leren oordelen over goed en kwaad. Of blijft hij gebrandmerkt door het geweld waarmee hij is opgegroeid?‘Jesús Carrasco’s debuut is prachtig. De vlucht is een buitengewone roman die ons onderdompelt in ’s werelds beste literatuur.’ El Mundo‘Originaliteit, rijk proza en hyperrealisme kenmerken dit mythische debuut van Jesús Carrasco.’ La Vanguardia‘Een juweel van een debuut.’ El Periódico

Dit boek in de pers

Een juweel van een debuut.  
EL PERIÓDICO  

Jesús Carrasco’s debuut is prachtig. De vlucht is een buitengewone roman die ons onderdompelt in ’s werelds beste literatuur.  
EL MUNDO  

Originaliteit, rijk proza en hyperrealisme kenmerken dit mythische debuut van Jesús Carrasco.  
LA VANGUARDIA  

De vlucht heeft de vorm en diepgang van een perfect verhaal. Dit rijke proza toont ons waarvoor taal bedoeld is: een nieuwe wereld scheppen. Dit is waarom De vlucht zo goed is, zéér goed is.  
EL PAIS  

De vlucht is een adembenemend mooi boek waar je helemaal in kunt verzinken. Bijna niet te geloven dat dit een debuut is.  
FLOW  

De vlucht is een als debuut verpakte meesterproef.  
TWENTSCHE COURANT TUBANTIA  

Verbijsterend wat een boek met je kan doen.  
Het Parool  

Bloedstollende Spaanse roman, steekt The Road naar de kroon.  
Trouw  

Wreed, karig en schitterend epos.  
NRC  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over goed en kwaad
  • Latino-literatuur

Details:

Auteur(s)Jesús Carrasco
UitgeverijJ.M. Meulenhoff
Vertaler(s)Arne van der Wal
ISBN9789460235771
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte690 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten