De Vriendin van de Luitenant, Boek 1 in de Romantische Helden serie, STORYBOOK EDITIE: historische roman met illustraties.-   eReader eBook

• eBook

€ 4,40

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het eerste Boek in C. Hampton Jones' Romantische Helden serie. Lord John Montgomery, de 12 jarige zoon van de hertog van Rothford verneemt aan het sterfbed van zijn beroemde moeder dat hij zal moeten trouwen met een onbekend meisje: Lizzie Campbell. Als hij 24 jaar oud is en Lizzie 16 breekt de tijd aan voor het huwelijk. Omdat hij Lizzie al haatte voor hij haar ooit gezien had laat zijn vader Lizzie naar Edinburgh escorteren door de veel te knappe luitenant Lochiel Cameron, die ook nog eens de buitenechtelijke zoon is van de hertog. Lizzie begint uit woede over Lord John's onverschilligheid een liefdesrelatie met Lochiel, die voor hen zelf en iedereen om hen heen verstrekkende gevolgen zal hebben. Deze historische roman speelt zich af aan het begin van de 19e eeuw toen Napoleon Bonaparte bijna elke veldslag op het Continent won. De Vriendin van de Luitenant is Boek 1 in de Romantische Helden serie. Booktrailer: http://www.youtube.com/watch?v=P3eo57KlrVA http://www.romantischehelden.nl/ STORYBOOK editie: collage roman.

Details:

IllustratorC. Hampton Jones
UitgeverijHamptonjones Books
ISBN9789491968112
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's132
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met Adobe DRM
ePub met Adobe DRM is een formaat voorzien van DRM beveiliging van Adobe. DRM staat voor Digital Rights Management en dit is een techniek om het illegaal kopi�ren van digitale bestanden tegen te gaan.
Bestandsgrootte1789 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieUitgeschakeld
SerieRomantische Helden Serie
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten