De vrouw die een jaar in bed ging liggen-   eReader eBook

Sue Townsend • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

De vrouw die een jaar in bed ging liggen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het tweede LINDA.boek! Op een dag dat haar neurotische tweeling het huis verlaat om te gaan studeren, giet de volmaakte huisvrouw Eva een pan tomatensoep over haar mooiste stoel en stapt uit bed. Voor een halfuurtje, maar ze komt er niet meer uit.
Terwijl ze aan haar bed gekluisterd is, moet Eva dealen met een stoet excentriekelingen die door haar slaapkamer paradeert, onder wie haar overspelige echtgenoot, een briljante wetenschapper die niet weet hoe een wasmachine werkt en wiens laatste verjaardagscadeautje aan zijn vrouw een staatslot was.

De vrouw die een jaar in bed lag is een geestig en ontroerend boek over wat er gebeurt als een echtgenote plotseling weigert te moederen, koken, wassen en een stappenplan voor de kerst te maken. Sue Townsend, verreweg de grappigste schrijfster van Engeland, heeft een schitterende roman geschreven die het moderne gezinsleven totaal ontkracht.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Grappig en ontroerend verhaal over een perfecte echtgenote die besluit een jaar in de bed te gaan liggen

De ontwapenend grappige, met zichzelf en zijn omgeving worstelende puber Adrian Mole maakte de recent overleden Sue Townsend wereldberoemd. De vrouw die een jaar in bed ging liggen gaat over Eva. Op de dag dat haar neurotische tweeling het huis verlaat om te gaan studeren, giet deze volmaakte huisvrouw een pan tomatensoep over haar mooiste stoel en stapt in bed. Voor een halfuurtje, denkt ze. Ze komt er een jaar niet meer uit. Terwijl Eva aan haar bed gekluisterd is, dealt ze met een aantal bijzondere mensen die door haar slaapkamer paraderen of aan haar bed komen zitten. De vrouw die een jaar in bed ging liggen is een grappig en ontroerend boek over wat er gebeurt als een ogenschijnlijk perfecte echtgenote plotseling weigert te moederen, koken, wassen en een stappenplan voor kerst te maken. Sue Townsend, een van de grappigste schrijfsters van Engeland, heeft een roman geschreven die het moderne gezinsleven totaal ontkracht

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • absurdistische boeken
  • romans over het gezinsleven

Details:

Auteur(s)Sue Townsend
UitgeverijLinda.Boeken
Vertaler(s)Petra C. van der Eerden
ISBN9789038899152
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's342
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1120 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten