De watermeesters-   eReader eBook

Danielle Hermans • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Vlak nadat Tim Paltzer zijn vriendin, de journaliste Sophie van Manschot, in paniek vraagt of zij alle bestanden van zijn computer kan wissen, verdwijnt hij. Sophie zet alles op alles om er achter te komen wat er aan de hand is. Dan wordt Berend Adriaans, directeur van het ingenieursbureau waar Tim werkt en dat gespecialiseerd is in waterbeheer, levenloos aangetroffen. Zijn hoofd is in een dijk gestoken. Een symbolische daad? Rechercheur Rob van Helden en rechercheur in opleiding Nicole Hessels moeten deze bizarre moord zien op te lossen.

De relatie tussen de moord op Berend Adriaans en een eeuwenoude schedel die een aantal maanden eerder gevonden is, lijkt absurd. Toch leiden de sporen naar een moord in de zeventiende eeuw en naar een groep rijke kooplieden die destijds een obscure overeenkomst sloot. Een overeenkomst waarbij alles draaide om macht. En om water. Nu, vierhonderd jaar later, lijkt de geschiedenis zich te herhalen…

'Oer-Hollandse thriller met een voortvarende heldin. De nuchtere, vaak humoristische observaties geven schwung aan dit moorddadig complot van machtige waterbeheerders.' - esta

Dit boek in de pers

Het einde is ronduit verrassend. Zelfs de meest oplettende lezer had het einde niet zien aankomen. In het begin komt de plotwending nogal rauw uit de lucht vallen. Maar als Visser de puzzelstukjes netjes op zijn plaatst laat vallen en de lezer op de laatste pagina is aangekomen, blijft er maar één conclusie over: Judith Visser heeft zichzelf overtroffen.  
Hebban.nl  

Oer Hollandse thriller met een voortvarende heldin. De nuchtere, vaak humoristische observaties geven schwung aan dit moorddadig complot van machtige waterbeheerders.  
Esta  

Details:

Auteur(s)Danielle Hermans
UitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
ISBN9789044962420
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's301
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte450 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten