De wereld volgens GIJP-   eReader eBook

Michel van Egmond • eBook eci.be lezers

€ 4,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 2 dagen geleden.

De wereld volgens GIJP is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In 2012 schreef Michel van Egmond de mega-bestseller GIJP, een boek over een man die de hele dag op de bank lag en naar de televisie keek. Het groeide uit tot het best verkochte Nederlandse sportboek aller tijden.
Nu is er het vervolg.
De Wereld volgens GIJP is het intieme verslag van een van de turbulentste jaren in het leven van Nederlands populairste voetbalanalist.
De lezer maakt kennis met de vriendenkring van Van der Gijp - onder wie Ruud Gullit, Dick Advocaat en voetbalmakelaar Rob Jansen - maar volgt de hoofdpersoon ook op de voet bij het grote drama dat hem overkomt, wanneer plotseling de moeder van zijn jongste zoontje overlijdt en zijn luie leventje van de ene op de andere dag volledig op z'n kop wordt gezet.


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Indrukwekkend verhaal waarin Gijp zijn ware ik laat zien.

René van der Gijp is voor mij de reden dat ik vaak blijf hangen bij Voetbal Inside. Zijn bijzondere kijk op de wereld en onnavolgbare humor maakt Gijp voor mij één van de meest aangename personen op tv. Na de bestseller Gijp moest er natuurlijk een vervolg komen. Auteur Michel van Egmond was al begonnen: De wereld volgens Gijp zou eigenlijk een andere inhoud krijgen, meer in de lijn van Gijp. Maar het leven van René komt compleet op zijn kop te staan als zijn grote liefde Danielle onverwachts op 47-jarige leeftijd overlijdt. Hij staat ineens alleen voor de opvoeding van zijn zoon, die altijd bij Danielle heeft gewoond. De wereld volgens Gijp is door deze heftige gebeurtenis een stuk intensiever en persoonlijker geworden. Ook  zijn ouders komen aan bod, en de onmacht die hij voelt bij het aftakelen van zijn moeder, die na een moeilijke laatste fase overlijdt. De wereld volgens Gijp is een indrukwekkend verhaal van een man die naar mijn gevoel zijn masker heeft laten zakken om zijn ware, kwetsbare ik te laten zien, ver van het publieke beeld dat van hem bestaat.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Michel van Egmond
UitgeverijVoetbal Inside
ISBN9789048834150
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's206
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte2841 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten