De winkel in Blinkett Street-   eReader eBook

Sarah E. Ladd • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

De winkel in Blinkett Street is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

‘De winkel in Blinkett Street’ van Sarah Ladd: in het Engeland van het begin van de negentiende eeuw, zetten twee jonge mensen zich af tegen hun afkomst. Camille Iverness is een eenvoudig winkelmeisje, maar ze heeft het hart en de charme van een echte dame. Sinds haar moeder hun in de steek heeft gelaten, zorgt ze voor haar familie en houdt ze hun sjofele curiositeitenwinkel draaiende. Maar een verraderlijke daad gooit roet in het eten en dwingt Camille haar toekomst in de handen van een vreemde te leggen. Jonathan Gilchrist is tegen zijn wil in de erfgenaam van Kettering Hall geworden. Als tweede zoon genoot hij van zijn werk als apotheker in het dorp, maar nu zijn broer is overleden, moet hij zijn plaats innemen. Juist op het moment dat zijn vader het landgoed op het spel heeft gezet en alleen een uiterst waardevol familiejuweel hen van een faillissement kan redden. Maar deze robijn is verdwenen. En alle sporen leidden naar de Iverness curiositeitenwinkel in Blinkett Street. Weet het mooie winkelmeisje meer Sarah Ladd schrijft net als Julie Klassen historische romans die zich afspelen in de Regency-periode in Engeland

Reviews & recensies

Een roman met een heerlijk Engels sfeertje waar ik van gesmuld heb!

Camille is een bloedmooi meisje van eenvoudige afkomst dat de bollenwinkel van haar grootvader draaiende moet houden. Op een dag krijgt ze bezoek van de flamboyante, charmante Jonathan - erfgenaam van een indrukwekkend landgoed en naarstig op zoek naar een robijn die verdwenen is. Alle sporen leiden naar Camilles rommelige winkeltje. 'De winkel in Blinkett Street' verweeft twee verhalen: de ontluikende liefde tussen Camille en Jonathan én de argwaan tussen de twee, want wat heeft Camille in godsnaam te maken met een verdwenen steen? Die spanning maakt het boek van in het begin boeiend. Voeg daar dat heerlijke Engelse 19de-eeuwse sfeertje bij, en je hebt een heerlijke roman waar ik van gesmuld heb!

Bekijk alle reviews van Marleen Merckx 


Details:

Auteur(s)Sarah E. Ladd
UitgeverijVoorhoeve
Vertaler(s)Lia Groeneveld-van Aken
ISBN9789029725255
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's279
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte694 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten