De wonderlijke avonturen van Kavalier & Clay-   eReader eBook

Michael Chabon • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

De wonderlijke avonturen van Kavalier & Clay is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Bekroond met de Pulitzer Prize New York, 1939. Joe Kavalier, een jonge kunstenaar die tevens bedreven is in de ontsnappingskunst à la Houdini, heeft zojuist een staaltje van zijn kunnen laten zien: hij is ontsnapt uit het door de nazi's bezette Praag. Nu wil Joe snel veel geld verdienen, zodat hij kan proberen zijn familie vrij te krijgen. Zijn neef, Sammy Clay uit Brooklyn, zoekt een partner die hem kan helpen bij het bedenken van de verhalen, beelden en helden voor de nieuwste Amerikaanse rage: de strip. Geïnspireerd door hun fantasie, angsten en dromen, roepen Kavalier en Clay allerlei personages tot leven. De Gouden Eeuw van het stripboek is begonnen, terwijl Hitler zijn schaduw over de wereld werpt.

Dit boek in de pers

Chabons gebeitelde stijl stuwt het verhaal voort, de keuze voor een alwetende verteller is in overeenstemming met het karakter van de superheldenstrip en voorziet in een groot aantal humoristische terzijdes.  
Pieter Steinz  

Details:

Auteur(s)Michael Chabon
UitgeverijAmbo|Anthos
ISBN9789041421388
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1197 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten