De wraak van Prada-   eReader eBook

Lauren Weisberger • eBook eci.be lezers

€ 7,99

Direct downloaden

De wraak van Prada is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De langverwachte opvolger van De duivel draagt Prada de wereldwijde bestseller waarvan miljoenen exemplaren werden verkocht.Alles staat klaar voor de hotste lancering van dit seizoen:·Een grote latte (met twee ruwe rietsuikerklontjes)? Check.·Een splinternieuwe Gucci trenchcoat (achteloos over bureau gedrapeerd)? Check.·Bizarre, onredelijke eisen? Check.Andy is net dertig geworden en staat op het punt te gaan trouwen. Ze heeft succes als redacteur van een glossy tijdschrift en werkt samen met haar beste vriendin Emily, ook een overlevende van de Runway-hel. Al jarenlang blijft ze zorgvuldig uit de buurt van Miranda Priestly, haar afschuwelijke eerste baas. Maar Andy s geluk raakt op... want Miranda Priestly is niet het soort vrouw dat rustig op de achtergrond blijft. Miranda is terug en ze is duivelser dan ooit!

Reviews & recensies

Andy's grootste nachtmerrie wordt werkelijkheid...

Een grote latte (met twee ruwe rietsuikerklontjes)? Check! Een splinternieuwe Gucci trenchcoat (achteloos over bureau gedrapeerd)? Check! Bizarre, onredelijke eisen? Check! Zet je schrap voor de meesterlijke opvolger van de wereldwijde bestseller De duivel draagt Prada van Lauren Weisberger: "Die ringtone. Ze zou hem overal herkennen, zo lang als ze leefde, al verbaasde het Andy dat er nog telefoons waren die dat geluid voortbrachten. Ze had het al een hele tijd niet meer gehoord en toch... toch kwam het allemaal in razend tempo terug. Nog voordat ze het toestel uit haar tas haalde, wist ze wat ze te zien zou krijgen, maar toch was het een schrik om die naam op het schermpje te lezen: MIRANDA PRIESTLY." In De wraak van Prada staat Andy, net dertig geworden, op het punt te gaan trouwen. Ze heeft succes als redacteur van een glossy bruidstijdschrift en werkt samen met haar BFF Emily, ook een 'overlever van de Runway-hel'. Al jarenlang blijft ze zorgvuldig uit de buurt van Miranda Priestly, haar afschuwelijke eerste baas. Maar Andy’s geluk raakt op... want Miranda Priestly is niet het soort vrouw dat rustig op de achtergrond blijft. Nu is ze terug... en duivelser dan ooit!

Bekijk alle reviews van Chantal van Gastel 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • fijne romans over mode
  • feelgood romans

Details:

Auteur(s)Lauren Weisberger
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Sabine Mutsaers
ISBN9789460236723
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte416 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten