De zeepbel-   eReader eBook

Bob Ultee • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

De zeepbel is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Bob Ultee had het allemaal. Een onderneming die groeide als kool. Een vermogen van honderden miljoenen euro's. Vrouw en kind. Een gigantische villa met een eigen golfbaan. Hij leek geboren voor het geluk, tot hij in een tijdsbestek van vier maanden alles kwijtraakte. Hij raakt in conflict met SNS Bank en belandt in een vechtscheiding met zijn vrouw die zich laat bijstaan door een helderziende en fiscaal adviseur met een bedenkelijke reputatie. De Zeepbel is een economische thriller zoals die in Nederland nog niet eerder is gepubliceerd. Het verhaal leest als een razendsnelle rit in een achtbaan die via grote hoogtes naar diepe afgronden scheurt. Een verhaal dat je niet kunt verzinnen, zo bizar is het vaak ... Bob Ultee bouwde zelfstandig een miljoenenbedrijf op met de bekende zeepwinkels Sabon. Ultee is zo succesvol dat hij als dertiger al een plek in de top van de Quote 500 Junior bereikt. De Zeepbel is zijn levensverhaal, van autowasser naar multimiljonair en vervolgens failliet. Met dit boek vecht hij terug.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Van multimiljonair tot armoedzaaier - nu eindelijk zijn verhaal

De zeepbel is een ongelooflijk verhaal dat zowel de grootste rijkdom als ernstigste armoede bestrijkt. Schrijver Bob Ultee is een bekende naam, hij stond immers jaren terug al in de Quote 500 dankzij zijn succesvolle zeepwinkelketen. De zeepbel beschrijft hoe de zeepmultimiljonair na een conflict met zowel de bank als zijn vrouw nagenoeg failliet achterbleef. Het dramatische verhaal is schokkend, intens persoonlijk en adembenemend. Af en toe lijkt het wel een sprookje, of een toneelstuk, of een scene regelrecht uit de Dikke en de Dunne, zo veel problemen krijgt Bob Ultee op zijn bordje. De zeepbel is dan ook niet alleen zijn verhaal, maar ook zijn poging om uit een neerwaartse spiraal te komen - dit is zijn waarheid die eindelijk naar buiten komt. Het is een bijzonder verhaal dat grote indruk maakt.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Bob Ultee
UitgeverijCalibur11 Europe
ISBN9789082297010
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's352
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte7464 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten