Gebonden kapitaal - De zeven Deventer moordzaken-   eReader eBook

Almar Otten • eBook

€ 9,95

Direct downloaden

Gebonden kapitaal - De zeven Deventer moordzaken is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Twee dagen voor de Boekenmarkt wordt Ellen van Dorth gebeld door een man die beweert dat hij weet wie de beruchte Deventer putmoord heeft gepleegd, eind 1972. Ellen krijgt echter niet de kans om zich te verdiepen in deze coldcase omdat er een moord is gepleegd in het chique antiquariaat van Gerard Bruyns. Het lijk is van een zwerver, een bekende van de politie. De antiquaar zelf is spoorloos verdwenen.

Wat deed de zwerver in het antiquariaat en door wie is hij doodgeschoten? Is er een verband tussen de moord en een eeuwenoude vete tussen twee Deventer families? Deze intrigerende puzzel wordt een nachtmerrie als op de Boekenmarkt een tweede moord wordt gepleegd.

Gebonden kapitaal is het derde deel in de serie van zeven Deventer moordzaken. Net als in Verdwenen chemie en Icoondrift moeten de rechercheurs Jozef Laros en Ellen van Dorth het beste in zichzelf naar boven halen om de zaak op te lossen. Steeds meer lezers ontdekken dat het speurwerk van Laros en Van Dorth ernstig verslavend is.

Dit boek in de pers

Almar Otten heeft ontegenzeggelijk talent en persoonlijk vind ik dit boek een prima voorbeeld van ¿een goed spannend boek van eigen bodem¿.  
Hebban.nl  

Details:

Auteur(s)Almar Otten
IllustratorH. Stempher
UitgeverijArtnik Uitgaven
ISBN9789490548155
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's352
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met Adobe DRM
ePub met Adobe DRM is een formaat voorzien van DRM beveiliging van Adobe. DRM staat voor Digital Rights Management en dit is een techniek om het illegaal kopi�ren van digitale bestanden tegen te gaan.
Bestandsgrootte472 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieUitgeschakeld
SerieDe zeven Deventer moordzaken
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten