De zeven eigenschappen van effectief leiderschap-   eReader eBook

Stephen R. Covey • eBook

€ 21,99

Direct downloaden

Gratis verzending

De zeven eigenschappen van effectief leiderschap is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het boek De zeven eigenschappen van effectief leiderschap behoeft nauwelijks nog introductie. Het vormt al jarenlang en wereldwijd een inspiratiebron voor iedereen. Covey heeft met zijn boek een miljoenenpubliek bereikt. Hij leert ons hoe we de kwaliteit van ons persoonlijk leven, diensten en organisaties kunnen verbeteren. Zijn inzichten hebben het leven en werken van velen ingrijpend veranderd. Zijn filosofie is van alle tijden en blijkt steeds opnieuw jonge generaties aan te spreken.

Dit boek in de pers

De bijbel van de manager en de manager in dop is al sinds de zeventiger jaren De zeven eigenschappen van effectief leiderschap. Het boek is 25 jaar oud, maar de tips en trucs van de Amerikaanse goeroe Stephen Covey blijken nog weinig aan waarde te hebben ingeboet.  
SPITS  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Hoe communiceer je effectief en kom je tot een compromis – een krachtig boek

Effectief leiderschap is voor iedereen die een machtsfunctie heeft een vaardigheid die geleerd moet worden, dat is zeker. Dit boek focust zich echter voornamelijk op de interactie tussen mensen. Dat houdt in dat het niet alleen voor leiders een nuttig boek is, maar voor iedereen die zich effectief in zijn werkomgeving wil kunnen opstellen. Het boek betoogt dat voor effectieve communicatie een bepaalde gedragsverandering nodig is. Voordat dit mogelijk is moet dat gedrag eerst worden herkend. De principes van dit gedrag en van alle menselijke interactie wordt door Covey stapsgewijs uitgelegd. Elk hoofdstuk is gedecideerd en concentreert zich op een onderwerp, waarna er gerichte voorbeelden en advies wordt gegeven. Het boek is krachtig opgebouwd en een waardige aanwinst voor elke manager, manager in spe en gedreven werknemer.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over persoonlijke effectiviteit
  • handige managementboeken

Details:

Auteur(s)Stephen R. Covey
UitgeverijBusiness Contact
Vertaler(s)Vanja Walsmit
ISBN9789047012054
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's334
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1043 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieBusiness Luisterboek
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten