Debet-   eReader eBook

Saskia Noort • eBook eci.be lezers

€ 9,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 2 dagen geleden.

Debet is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Genomineerd voor de NS Publieksprijs 2014. Stem en maak kans op een jaar gratis boeken én een jaar gratis reizen met de trein: https://www.nspublieksprijs.nl/c/00427|2 'Debet' is de spannende nieuwe thriller van Saskia Noort. Op een koude winternacht verongelukt Michel Brouwers, tv-producer. Met dit ongeluk komt er een einde aan alles waarin Karen, zijn echtgenote, geloofde. Het perfecte plaatje dat haar leven lijkt, blijkt een gruwelijke leugen wanneer alle spoken uit het verleden zich een voor een aandienen. Tussen het rouwen en het opvoeden van haar twee puberdochters door probeert ze de waarheid boven tafel te krijgen. Ook keert ze in deze thriller terug naar de plek waar het allemaal begon: Bergen. Het dorp is in de greep van de economische crisis, evenals Karen en de vriendengroep van toen, De eetclub. Onder aanvoering van Simon, haar ex-minnaar, gaat de strijd om macht, geld en genot onverminderd door. In de literaire thriller Debet ontrafelt Karen eindelijk het ware geheim van De eetclub, met gevaar voor eigen leven.

Dit boek in de pers

Bij de ontknoping gooit ze alle remmen los en, zoals het hoort bij een goede thriller, heeft Noort nog een paar fijne twists in petto.  
Leeuwarder Courant  

Spannend, de plot is strak en er valt ook nog wat te lachen.  
Algemeen Dagblad  

De grote kracht van Saskia Noort is de wijze waarop zij haar hoofdpersonen tot leven laat komen.  
De Telegraaf  

Saskia Noort is de grande dame van de Nederlandse vrouwen thriller. Noort weet de tijdgeest te vangen: overvloed, maar ook het onvermogen tot het aangaan van bevredigende relaties. Die visie geeft haar boeken iets bijzonders.  
Trouw  

Terecht geëerd met de Meesterprijs van het Genootschap van Nederlandstalige Misdaadauteurs.  
NRC  


Reviews & recensies

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over weduwes
  • vrouwelijke thrillers

Details:

Auteur(s)Saskia Noort
UitgeverijAmbo|Anthos
ISBN9789041425218
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte693 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten